Futbol

Kocaman'ın ilk transferi Aatıf olabilir

19 Kasım 2018 Pazartesi 15:12 - Son Güncelleme 19 Kasım 2018 Pazartesi 15:27

Atiker Konyaspor'un başına geçen Aykut Kocaman'ın ilk transferini eski takımından yapabileceği belirtiliyor. Kocaman, Fenerbahçe'yi çalıştırdığı dönemde güvendiği isimler arasında yer alan Aatıf Chahechouhe'ya yeşil beyazlı formayı giydirmek istiyor.

Atiker Konyaspor'un yeni teknik direktörü Aykut Kocaman'ın, transferde önceliğini Fenerbahçe'den Aatıf Chahechouhe'ya vereceği belirtiliyor.

Yeşil beyazlı kulüple 2.5 yıllık anlaşmaya varan Kocaman, sarı lacivertli takımda kadro dışı bırakılan Faslı oyuncuyu devre arasında kadrosuna katmak istiyor.

Konyaspor, sezon başında da transfer için büyük çaba harcamış, ancak Aatıf'a yapılan teklifi geri çevirmişti. Ancak takımın başına Aykut Kocaman'ın geçmesiyle Aatıf'ın da ara transferde Konya ekibine gitmeye sıcak bakabileceği öğrenildi.

2016-2017 sezonunun başında Fenerbahçe'ye transfer olan Faslı futbolcu 70 maçta 14 gol ve 7 asistlik bir performans sergiledi.

Bu sezon 4 maça çıkan tecrübeli oyuncu, yönetimin aldığı kararla süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştı. Aatif'ın Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz