Futbol

Kombine alana kupa maçı bedava!

26 Kasım 2014 Çarşamba 18:07 - Son Güncelleme 26 Kasım 2014 Çarşamba 18:09

T.Konyaspor, kombinesi olan taraftarlardan kupa maçları için ücret almayacak.

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Torku Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Passolig kartı ve kombine bileti olan taraftarın iç sahada oynayacakları kupa maçlarını ücretsiz izleyebileceğini söyledi.

Baydar, yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak grup maçlarında Passolig kartının geçerli olacağını ifade etti.

Mersin İdmanyurdu ile oynanacak lig maçına kadar Passolig kartı ve kombine bilet satışlarının devam edeceğini anlatan Baydar, yönetim kurulunun önceki akşam yaptığı toplantıda kombine bilet ve Passolig satışının görüşüldüğünü dile getirdi.

Baydar, taraftardan gelen istek üzerine yeniden Passolig kart ve kombine bilet satışına başlanılmasına karar verildiğini anlatarak, şöyle devam etti:

"Passolig kartı takımımızın Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı maçlarda da geçerli olacak. Passolig kartı ve kombine bileti olan taraftarlarımız iç sahada oynayacağımız kupa maçlarını ücretsiz izleyebilecek. Bu uygulamadan yeni kombine bilet alacak taraftarlarımız da faydalanacak. Taraftarlarımızı son fırsatı kaçırmamaları ve Passolig kartları ile kombine biletlerini almaları konusunda uyarıyoruz."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz