Futbol

Konya'da teröre büyük tepki!

29 Ağustos 2015 Cumartesi 21:43 - Son Güncelleme 29 Ağustos 2015 Cumartesi 22:20

Konya'da taraftarlar, tezahüratlarla teröre büyük tepki gösterdi.

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Torku Konyaspor'la karşılaşan Galatasaray, son lig maçından 2 değişiklikle sahaya çıktı.

Geçen hafta Osmanlıspor karşısında ligdeki ilk yenilgisini alan Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, bu maçta sahaya sürdüğü ilk 11'de iki değişikliğe gitti. Torku Konyaspor karşısında sarı-kırmızılılarda Telles ve Rodriguez'in yerine Carole ile Melo görev yaptı.

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise geçen hafta Kayserispor karşısında sahaya sürdüğü kadroda 1 değişiklik yaptı. Yeşil-beyazlılarda Traore'nin yerine Ali Turan sahaya çıktı.

En son Beşiktaş karşısında 3 puan aldılar

Her iki takım da lige istediği gibi başlayamadı. Torku Konyaspor 2 haftada 2 beraberlik alırken, Galatasaray ise 1 beraberlik elde etti, 1 kere de yenildi.

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'deki son galibiyetini geçen sezon ligin 32. haftasında Beşiktaş karşısında aldı. Galatasaray'da da durum değişmedi ve son galibiyetini ligin 33. haftasında yine Beşiktaş karşısında elde etti.

Son galibiyetini Beşiktaş karşısında alan iki takım, ligin 3. haftasında bu sezonki ilk galibiyetini almak için sahaya çıktı.

Taraftardan teröre tepki

Her iki takımın taraftarları da "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" şeklinde tempo tutarak, terörü lanetledi.

Ayrıca tribünde "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" yazılı dev Türk bayrağı açıldı.

Lig mücadelesinde iki takım taraftarı da takımlarını yalnız bırakmadı. Torku Konyaspor ve Galatasaray taraftarı stadın tamamına yakınını doldurdu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından yeşil-beyazlı kulübe verilen ceza gereği Torku Arena'daki Kuzey Tribünü'ne taraftar alınmadı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz