Futbol

Konyaspor beklentilerin farkında

22 Eylül 2014 Pazartesi 14:57 - Son Güncelleme 22 Eylül 2014 Pazartesi 15:02

''Beklentilerin farkındayız. Buna cevap vermek için elimizden geleni yapacağız''

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Hedefleri doğrultusunda iyi oynayan bir Konyaspor'u devam ettirmek istiyoruz. Beklentilerin farkındayız. Buna cevap vermek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Bakkal, yaptığı açıklamada, deplasmanda alınan bir puanın önemli olduğunu ifade etti.

Sivasspor karşısında takımının galip gelebilecek pozisyonlar da elde ettiğini belirten Bakkal, "Takımın disiplinli oyunundan ve özverisinden memnunum. Geçen hafta alınan galibiyetten sonra aynı ciddiyette oynadılar. Hedefleri doğrultusunda iyi oynayan bir Konyaspor'u devam ettirmek istiyoruz. Beklentilerin farkındayız. Buna cevap vermek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Bakkal, hedefi olan bir takım yaratma düşüncesinin yönetim, taraftar ve teknik heyet uyumuyla oluştuğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Kulübün olduğu gibi Konya'nın da hedefi değişti. Aslında genel olarak baktığımız zaman Konya'nın bu şekilde hedefli takım yaratma düşüncesi çok doğal. Yeni stadyum, yeni oyuncular, kulüp yapısındaki istikrar bunu gerektiriyor. Belki arada sırada sarsıntılar yaşayabiliriz. Ancak hedefimiz; iyi futbol ile her maçı galibiyetle bitirmek olmalı."

Türkiye Kupası 2. tur maçında Hacettepespor ile karşılaşacaklarını anımsatan Bakkal, "Kupada da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Şuan sakatlıkları süren oyuncularımız olsa da geniş bir kadromuz var. Torku Konyaspor'un kadrosundaki her oyuncu iyi oyuncudur. Hacettepespor karşısında inşallah tur atlayacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"Ankara'dan tur atlayıp dönmek istiyoruz"

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar ise Spor Toto Süper Lig'in kaliteli takımlarından Sivasspor karşısında iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Yakaladıkları 3 gol pozisyonunu değerlendiremediklerini dile getiren Baydar, Sivasspor deplasmanından değerli 1 puanla döndüklerini aktardı.

Çarşamba günü deplasmanda Hacettepespor ile oynayacaklarına dikkati çeken Baydar, şöyle devam etti:

"Alternatifli kadromuzda yer alan her oyuncumuzun, kendisine verilecek fırsatı iyi kullanacağına inanıyoruz. Hacettepespor maçı da fazla forma şansı bulamayan oyuncularımız için iyi bir fırsat. İnşallah Ankara'dan tur atlayıp dönmek istiyoruz. Takımımız Türkiye Kupası'nda yoluna emin adımlarla devam edecek."

AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz