Futbol

Konyaspor, F.Bahçe'yi gözüne kestirdi!

30 Eylül 2014 Salı 14:10 - Son Güncelleme 30 Eylül 2014 Salı 14:18

Torku Konyaspor İstanbul'dan puan ya da puanlarla döneceğine inanıyor.

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, ligde her maçta pozitif ve göze hoş gelen futbol oynamaya çalışan bir takım olduklarını belirterek, "Amacımız Fenerbahçe karşısında bunu tekrarlamak. Deplasmandan puan ya da puanlar almak istiyoruz" dedi.

Baydar, yaptığı açıklamada, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında puan kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Bu tür sonuçların lig maratonunda her zaman alınabileceğini belirten Baydar, "Sahamızda kazanmayı alışkanlık haline getirmek istediğimizi söylemiştik. Bunun için maça iyi başladık. Baskılı oyunumuzu taraftarlarımızın da desteğiyle rakibimize kabul ettirdik. Ancak galip gelemedik" diye konuştu.

Baydar, geride kalan 4 hafta sonunda bakıldığında hakemlerden yana sıkıntılar yaşadıklarını savundu.

"Eskişehirspor maçında aleyhimize verilen penaltı, sayılmayan iki golümüz, Sivasspor deplasmanında verilmeyen penaltımız var" diyen Baydar şöyle devam etti:

"Son olarak Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında Süleyman Abay ve yardımcılarının yanlış verdikleri kararlar ve lehimize veremedikleri fauller var. Bunları herkes gördü. Aynı pozisyonda rakibe çalınan faul düdüğünün bize çalınmaması, 42. dakikada kazandığımız penaltı atışının yapılan itirazları herkes gördü. Penaltı noktasındaki topla sürekli oynanması, penaltı noktasının kazılmaya çalışılması nedeniyle penaltımız 45. dakikada kullanıldı. Oyuncumuz Ömer Ali Şahiner'e ceza sahası içerisinde yapılan hareketin Eskişehirspor maçında aleyhimize verilen penaltıdan daha penaltı olduğu da görüldü. Ortada yaşadığımız bir mağduriyet var. Bizim tek isteğimiz hakemlerin maçların önüne geçmemeleri."

"Fenerbahçe karşısında puan ya da puanlar almak istiyoruz"

Baydar, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe maçı ile ilgili "Ligde her maçta pozitif ve göze hoş gelen futbol oynamaya çalışan bir takımız. Amacımız Fenerbahçe karşısında bunu tekrarlamak. Deplasmandan puan ya da puanlar almak istiyoruz. Teknik heyet ve oyuncularımıza bu konuda güvenimiz tam" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz