Futbol

Küllerinden yeniden doğmak istiyor!

12 Ağustos 2014 Salı 11:44 - Son Güncelleme 12 Ağustos 2014 Salı 14:04

"Bursaspor'un şampiyon olduğu dönemdeki Sercan'dan daha iyi bir vücuda sahibim."

Galatasaray'dan Balıkesirspor'a kiralanan Sercan Yıldırım, iyi bir çıkış yakalamayı ve A Milli Takım formasını yeniden giymeyi hedefliyor.

Şanlıuraspor'da oynadığı döneme göre 8 kilo veren Sercan, eski günlerine dönme özlemiyle tatil bile yapmadan çalışarak, sezon hazırlandı. Bir dönemin gözde isimlerinden olan ve Galatasaray'a transferiyle adından söz ettiren Sercan, bu sezon Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Balıkesirspor'un formasını giyecek.

"Yeni sayfa açtım"

Balıkesirspor'da kiralık oynayacak Sercan, AA yaptığı açıklamada, yeni bir sayfa açtığını belirterek, futbol adına kendine güzel bir yol çizmek istediğini söyledi.

Bu yeni sayfanın hem kendisi hem de Balıkesirspor adına hayırlı olmasını temennisinde bulunan Sercan, "İyi bir çıkış yakalamak istiyorum. Şu anda her şey iyi gidiyor. İnşallah çok daha iyi olacak" dedi.

"Yazın tatile gitmedim. 8 kilo verdim"

Bursaspor'un şampiyonluğunun ardından Galatasaray ve Şanlıufraspor'a gitmesinden sonra iniş-çıkışlar yaşadığını anlatan Sercan, şöyle devam etti:

"Kilo problemim oldu, yaşadığım sıkıntılı günlerde eleştiriler aldım. Her şey geride kaldı. Şimdi, Bursaspor'un şampiyon olduğu dönemdeki Sercan'dan daha iyi bir vücuda sahibim. Kendimi çok hazır hissediyorum. Tatil yapmadan iyi bir çalışma dönemi geçirip, 8 kilo verdim. Yazın tatile gitmedim, sürekli çalıştım. Hocalarımızdan aldığımız izlenimler çok iyi. Teknik direktörümüz İsmail Ertekin ve antrenörlerimizin bize desteği büyük. Sanki 40 yıldır tanışıklığımız ve beraber çalışmışlığımız var gibi inanılmaz bir ortam içindeyiz."

Sercan, Balıkesirspor'a faydalı olmak için elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağını belirterek, "Sonuçta öz güvenim geldiği sürece iyi performans sergileyeceğime, takıma faydalı olacağıma inanan biriyim. Hazır olduğumda gol ve gollerin geleceğini düşünüyorum. Şu anda da hazırım" ifadesini kullandı.

Milli takım hayali

İyi bir performans sergilediğinde A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in dikkatini çekeceğine inandığını vurgulayan Sercan, şunları kaydetti:

"Fatih hoca beni yakından tanıyan, futbolumu, oyunumu bilen birisi. O da eminim ki, kuvvetli olduğumda neler yapabileceğime inanan birisi. Bu konuda hem şanslı olduğumu düşünüyorum hem de kendimden ümitliyim. İyi bir performans sergileyeceğime ve tekrar milli takıma gideceğime inanıyorum. İnşallah milli takım hayalimi tekrar gerçekleştiririm."

Balıkesirspor'un iyi oyunculardan kurulu iddialı bir takım olduğunu dile getiren Sercan, arkadaşlık ve sağlanan uyumun başarıyı getireceğini söyledi.

Bu yıl futbolcular olarak lig ve kupada hedefler belirlediklerini ifade eden Sercan, "Üst sıraları zorlayacak bir takım kuruldu. Biz de bunu sağlamak adına buradayız. Balıkesirspor, artık alt liglerde değil sürekli Süper Lig'de mücadele eden takım olmalı. Bu savaşın içinde biz de yer alacağız. Bu başarı sağlanırsa ben de tekrar eski günlerime kavuşmuş olacağım" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz