Futbol

La Liga'dan Etlik'e

30 Temmuz 2014 Çarşamba 12:59 - Son Güncelleme 30 Temmuz 2014 Çarşamba 13:05

Lekic ve Smiljanic Slovenya'daki sezon hazırlık kampına götürülmeyecek.

Gençlerbirliği'nde Sırp futbolcular Dejan Lekic ve Milan Smiljanic takımın Slovenya'daki sezon hazırlık kampına götürülmeyecek.

Teknik direktör Mustafa Kaplan, Bolu kampının ardından hazırladığı raporu başkan İlhan Cavcav ve yönetime sundu.

Kaplan'ın raporu doğrultusunda hareket eden kırmızı-siyahlı yönetim, 2012-2013 sezonu öncesi İspanya La Liga ekiplerinden Osasuna'dan kadroya kattığı ve geçen sezon yine aynı ülkenin ikinci lig takımlarından Sporting Gijon'da kiralık oynadıktan sonra Türkiye'ye dönerek tesislerdeki sezon açılışına katılan Dejan Lekic ve kırmızı-siyahlı formayı sadece 38 dakika giyen Milan Smiljanic'e bu akşam başlayacak Slovenya kampının kadrosuna alınmadıklarını iletti.

Başkent yönetimi, geçen sezon İspanya 2. Ligi'nde sezonu 34 maçta 12 gol ve 4 asistle tamamlayan Lekic ile Milan Smiljanic'e, antrenman yapabilmeleri için kulübün Etlik semtindeki tesislerini gösterdi.

Yönetim ayrıca, çim sahası bulunmayan ve çalışmaların halı sahada yapılabildiği tesiste futbolculara antrenmanlarında eşlik etmesi alt yapıdan bir antrenör de tayin etti.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yabancı statüsünde aldığı karar sonrası kadrosundaki yabancı futbolcu sayısını düşürerek, transfer için yer açmaya çalışan başkent yönetimi, sakatlığı nedeniyle uzun süre forma giyemeyeceği belirlenen Artem Radkov'a sözleşmesini 6 ay askıya alma teklifini yapmış ancak Belaruslu futbolcu, öneriyi kabul etmeyerek İtalya'ya tedaviye gitmişti.

Slovenya kadrosu

Gençlerbirliği'nde Bolu kampının ardından Lekic, Smiljanic ve Radkov'un dışında yeni transfer Ersel Aslıyüksek ve geçen sezon kiralık forma giydiği Boluspor'da sadece 8 dakika şans bulabilen Atabey Çiçek, Slovenya kafilesine dahil edilmeyen diğer isimler oldu.

Slovenya kamp kadrosunda şu futbolcular yer aldı:

Johan Dahlin, Ramazan Köse, Übeyd Adıyaman, Ferhat Kaplan, Hakan Aslantaş, Ahmet Oğuz, Sedat Bayrak, Ahmet Çalık, Ferhat Görgülü, Hikmet Balioğlu, Dusko Tosic, Uğur Çiftçi, Halil İbrahim Pehlivan, Doğa Kaya, Taylan Antalyalı, Radosav Petrovic, Orhan Gülle, Çağrı Tekin, Özgür İleri, Nizamettin Çalışkan, Liviu Antal, İrfan Can Kahveci, Guido Koçer, Mervan Çelik, Jimmy Durmaz, Nemanja Tomic, Deniz Naki, Bogdan Stancu, Artun Akçakın.

AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz