Futbol

"Lige havlu atabilirdik"

23 Kasım 2014 Pazar 01:48 - Son Güncelleme 23 Kasım 2014 Pazar 01:52

Trabzonsporlu Özer Hurmacı, kritik bir galibiyete ulaştıklarını ifade etti.

Trabzonsporlu futbolcu Özer Hurmacı, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ı 3-0 yenerek önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Bordo-mavili oyuncu, Süper Lig'de şampiyonluk yarışına erken havlu atmamak için mutlak 3 puan almaları gereken bir maça çıktıklarını belirterek, "Bizim için çok önemli bir maçtı. Lige erken havlu atabilirdik. Kazanmak mecburiyetindeydik ve istediğimizi aldık. Maça iyi başlayamadık ama 30. dakikadan sonra topu yere indirdik ve pozisyonlar bulduk. Duran toplar da önemli bir silahımız oldu. Galatasaray deplasmanında uzun zamandır kazanamıyorduk. O açıdan da iyi oldu" diye konuştu.

Önemli haftaların kendilerini beklediğini aktaran Özer, "Zor bir fikstürümüz var. Beşiktaş ve Bursaspor deplasmanlarına gideceğiz. Bunlardan da galibiyetle dönerek, yarışın içinde olmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

Özer Hurmacı, Ersun Yanal'ın gelişiyle takımda neyin değiştiğinin sorulması üzerine, "Ersun hoca, geçen sezonun bitimine 5 hafta kala şampiyon olmuş bir teknik adamdır. Bu öz güvenle bize geldi. Kendisi bize bunu yüklemeye çalışıyor. Az çok istediklerini sahaya yansıttık ama ilerleyen haftalarda daha iyi olacağımızı düşünüyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Ligdeki şampiyonluk şanslarını değerlendiren deneyimli oyuncu, "Şampiyonluk kolay değil. Biz maç maç düşünmek istiyoruz. Şimdi Gençlerbirliği maçına konsantre olmalıyız" diyerek sözlerini tamamladı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz