Futbol

Maçın yıldızları oyunu yorumladı!

19 Ekim 2014 Pazar 23:26 - Son Güncelleme 19 Ekim 2014 Pazar 23:31

Beşiktaşlı futbolcu Demba Ba ve Olcay Şahan maçı değerlendirdi.

Beşiktaşlı futbolcu Demba Ba, Sivasspor karşısında gerçekten çok iyi bir performans gösterdiklerini belirterek, "Hem kendi adıma hem takımım adına çok memnunum. Buraya kadar gelerek bize çok iyi destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Demba Ba, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, özellikle maçın başında fiziksel anlamda ciddi zorluk çektiğini ifade ederek, "Tottenham maçını takip eden dönemde ve milli takımda bağlarla ilgili sorunlarım ve ağrılarım oldu. Çok şükür bugün bunlara rağmen iyi bir performans gösterdim. Doğrusunu söylemek gerekirse işin fiziksel tarafına hala çok ciddi şekilde çalışmam lazım. Benim için en önemlisi futboldan keyif alabilmek. İyi bir sağlık durumu yakalayabildiğim ve formda olduğum için her zaman yaptığım gibi bugün de secdeye giderek Allah'a şükrettim. Umarım formum bugünkünden daha iyi olacak ve sezon boyunca böyle devam edecek" diye konuştu.

Stat konusunda da açıklamalarda bulunan Ba, "Olağanüstü bir sahaydı. Olimpiyat Stadı'nda da zaman zaman iyi bir ambiyans yakalayabiliyoruz ama oranın koşulları çok farklı. Bu akşam buradaki koşullar bizim için her anlamda idealdi. Bize burada oynama fırsatı veren Osmanlıspor Kulübü'ne teşekkür ederiz" ifadesini kullandı.

Taraftara tebrik

Bir diğer Beşiktaşlı futbolcu Olcay Şahan ise taraftarlara teşekkür ederek başladığı konuşmasında, "Taraftarlarımızı tebrik etmek istiyorum, bugün çok iyi bir atmosfer yarattılar. Keyifliydi ve zevk aldık. Çok iyi oynadığımız bir maçtı, puan bıraksaydık çok üzülürdük. Taraftarlarımızın yaptığı 'Şampiyon Beşiktaş' tezahüratı bizi çok etkiledi. Biz inandık taraftarlarımız da inansın, bu sene bizim sezonumuz olacak" ifadelerini kullandı.

Az gol attıklarıyla ilgili eleştirelere de değinen Şahan şöyle konuştu:

"Bizim için sorun yok. 8 gol attık ve lideriz. Herkes bu konuda bizi eleştiriyor ama sonuçta önemli olan 3 puan. Maç maç bakıyoruz ve sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz. Önemli olan o, istersek 10 golle şampiyon olalım fark etmez."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz