Futbol

Melo'dan Volkan'a 'Pitbul'lu cevap!

27 Ağustos 2014 Çarşamba 17:08 - Son Güncelleme 27 Ağustos 2014 Çarşamba 17:44

Olay sözlere olay cevap: "Pitbullları Volkan'dan daha çok seviyorum..."

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felibe Melo, Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in TFF Süper Kupa maçı sonrası kendisi hakkındaki açıklamalarına bir kez daha cevap verdi.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan Süper Kupa finalinde penaltı atışları sırasında Volkan Demirel ile Melo arasında fiziki temasa varan bir gerilim yaşanmıştı. Volkan'ın, maç sonrası, "Belediye sokak köpeklerini zehirlesin, yoksa bu iş başıma kalacak" göndermesi yaptığı Melo, yaşanan polemik ile ilgili Radyospor'a açıklamalarda bulundu. 

İşte Melo'nun açıklamaları;

Melo; "Volkan Demirel'in hareketi bana değil, pitbull köpeklerine karşıydı ama ben Pitbull köpeklerini ondan daha çok seviyorum. Bu konuda daha fazla yorum yapmaya gerek yok, daha fazla bir şey söylemek son derece gereksiz bir davranış olur" dedi.

Melo Fenerbahçe maçını artık unuttuklarını da ifade ederken, "Geçmiş geçmişte kaldı, geçmişle ilgili konuşmak istemiyoruz, sonraki maçlara bakıyoruz. Bursaspor maçı bizim için önemli ve buna bakıyoruz" dedi.

"Şu anda konstrasyonumuzu tamamen lige çevirdik, Bursaspor maçıyla lige iyi başlamak çok önemli" diyen Melo, şampiyonluk yaşamak istediklerini ifade ederken, "Taraftarımız için önemli başarıları yaşamak ve şampiyon olmak istiyoruz, taraftarımızı mutlu etmek bizim için çok önemli" ifadelerini kullandı.

Şampiyonlar Ligi hakkında da konuşan Melo, "Şampiyonlar Ligi her zaman zorludur, bu sene de zorlu olacak ama ben rakip belli olmadan konuşmak istemiyorum. Biz Galatasaray olarak o platformda da elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Taraftarımıza galibiyet seviçleri yaşatmak istiyoruz" dedi.

Melo bir soru üzerine ise "İstanbul'da yaşamaktan dolayı çok mutluyuz, ailem ve ben burayı evimiz ve kendi ülkemiz gibi görüyoruz" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz