Futbol

Mesut Wenger'i şaşırttı!

06 Mart 2015 Cuma 15:33 - Son Güncelleme 06 Mart 2015 Cuma 17:02

Arsen Wenger sakatlık sonrası sahalara dönen Mesut ile ilgili konuştu.

Uzun bir sakatlığın ardından formasına kavuşan ve takıma yaptığı katkıyla dikkatleri üzerine çeken Mesut Özil, Premier Lig'de oynadığı son 6 maçta kattettiği 63,24 kilometre ile takımının en çok koşan ismi oldu.  

Fransız teknik adam, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada yıldız oyuncunun performansına dikkat çekti. 

Yaptığı açıklamada şaşkınlığını gizlemeyen Wenger "İyi bir fizik potansiyeli olduğunu biliyordum ancak bu kadarını bilmiyordum. Kalitesine inanıyorum. Takıma yardım etmek için çok fazla efor sarf ediyor. Oyun stilinin gösterdiğinden çok daha fazla çalışıyor." dedi.

Wenger sözlerinin devamında ise Mesut hakkında "Onun oyun stiline bakıp biraz aldanabilirsiniz, çünkü akıcı, kolay ve çok göze çarpmayan bir futbol oynuyor. Ve sanki fazla efor sarf etmiyormuş gibi gözüküyor. Ancak öyle değil." şeklinde ifadelerde bulundu.

Manchester United'ın eski futbolcusu Paul Scholes'ün Özil hakkında yaptığı, "Real Madrid'de oynama fırsatı varken Arsenal'e gelerek kolayı seçti" değerlendirmesine de cevap veren Wenger, "Scholes sanırım istemeden böyle konuştu. Özil çok çalışıyor ve harika bir oyuncu, Scholes, kendi zamanında Özil gibi bir oyuncuyla yan yana oynamayı çok isterdi" şeklinde konuştu.

Bu sezon 19 resmi maçta forma giyen 26 yaşındaki futbolcu, 4 gol atıp 7 de asist yaptı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz