Futbol

MHK Başkanvekili hakemlerden memnun

16 Nisan 2014 Çarşamba 11:56 - Son Güncelleme 16 Nisan 2014 Çarşamba 11:59

MHK Başkanvekili Okçuoğlu: "Hakemlerin başarılı olduğuna inanıyorum"

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanvekili Yüksel Okçuoğlu, bu sezonun hakemler için başarılı geçtiğine inandığını belirterek, bir veya iki maçtaki başarısızlığın genele yayılamayacağını söyledi.

Adana, Mersin, Hatay, Osmaniye, Kilis, Gaziantep ve Kahramanmaraş'ı kapsayan 7. bölgede yer alan 123 ulusal ve bölgesel hakem için sezonun son atletik testi Nevin Yanıt Atletizm Kompleksi'nde yapıldı.

Test koşularını izleyen Okçuoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, hakemlerin sistemli bir çalışma sonucunda başarıyı elde ettiğini ifade etti.

Okçuoğlu, bu sezonun hakem camiası açısından nasıl geçtiğinin sorulması üzerine şöyle konuştu:

"Birkaç maçın dışında başarılı geçti. Yeni uygulama olan 5. ve 6. hakemlerin hazırlanmasında biraz zorlandık ama faydalı olan müsabakalar oldu, hata yapılanlar da oldu. Bu müsabakalar devam ettiği sürece bunlar yavaş yavaş giderilecek. Hakemlerin başarılı olduğuna inanıyorum, sadece bir veya iki maçtaki başarısızlığı genele yayamazsınız. Türkiye genelinde Süper Lig, PTT 1. Lig, 2. Lig grupları var. Çok geniş bir satıhta top oynuyoruz ve dolayısıyla hakemleri devamlı hazırlamamız lazım. İyi olacak inşallah."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz