Futbol

M.İdmanyurdu'nda kaptanın boşu yok

24 Kasım 2014 Pazartesi 13:27 - Son Güncelleme 24 Kasım 2014 Pazartesi 13:31

Servet Çetin, ligde haftada tüm maçlarda 90 dakika sahada kaldı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nun kaptanı Servet Çetin, takımının ligde oynadığı 10 maçta 90 dakika sahada kalarak, kırmızı-lacivertlilerin en istikrarlı oyuncusu oldu.

AA'nın derlediği bilgilere göre, sezon başında Eskişehirspor'dan Mersin İdmanyurdu'na transfer olan 33 yaşındaki Servet Çetin'in ortaya koyacağı performans, herkes tarafından merak edilmişti.

Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın güvendiği ve takım kaptanlığı görevi verdiği Çetin, ortaya koyduğu performansla dikkati çekmeyi başardı.

Ligin ilk haftasındaki Beşiktaş maçında ilk 11'de sahaya çıkarak ilk kez kırmızı-lacivertli formayı giyen Servet Çetin, ligin ilk 10 haftasında kadronun değişmez ismi oldu.

Tüm maçlara ilk 11'de başlayan kaptan, karşılaşmaların hepsinde de son düdük çalana kadar sahada kaldı. Servet Çetin, 11 maçta takımı adına da 2 gol kaydetti.

Nihat Şahin'i sakatlık, Vederson'u kart etkiledi

Mersin İdmanyurdu'nda Servet Çetin'in ardından en istikrarlı isimler olarak kaleci Nihat Şahin ile sol kanat oyuncusu Vederson öne çıktı.

Ligin ilk 9 haftasında kaledeki yerini alan Nihat Şahin, bu maçlarda 90 dakika forma giydi. Bir süre önce sakatlık geçiren Nihat Şahin, geçen haftaki Akhisar Belediyespor karşılaşmasında kaleyi Mihaylov'a devretti.

İlk 5 haftada 90 dakika mücadele eden Vederson ise 6. haftada Trabzonspor maçında kırmızı kart gördü. Sonraki hafta Eskişehirspor'a karşı sahaya çıkamayan Vederson, Trabzonspor ve Eskişehirspor maçları hariç ilk 11'de çıktığı 8 karşılaşmada 90 dakikayı tamamladı.

Sadiku da ilk 8 maçta sahada kalırken, son 2 haftada sakatlığı nedeniyle kadroya giremedi. Murat Ceylan ise 7 maçın hepsinde 90 dakika mücadele etti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz