Futbol

Mustafa Denizli: "Beşiktaş kendi çizgisinin uzağında"

01 Nisan 2018 Pazar 00:57 - Son Güncelleme 01 Nisan 2018 Pazar 01:19

Mustafa Denizli, TRTSPOR'da yayınlanan "Stadyum" programında Beşiktaş - Aytemiz Alanyaspor maçını değerlendirdi. Denizli, Beşiktaş'ın 1-0'lık galibiyetini değerlendirirken "Beşiktaş 2 haftadır kendi çizgisinin uzağında bir görüntü vermeye devam ediyor...Kazandı ama hiç üretken olmayan bir Beşiktaş ve güveni olmayan bir Beşiktaş sahadaydı" dedi.

Mustafa Denizli'nin Beşiktaş - Aytemiz Alanyaspor maçıyla ilgili değerlendirmeleri şöyle; 

"Üretken olmayan bir Beşiktaş sahadaydı"

"Beşiktaş 2 haftadır kendi çizgisinin uzağında bir görüntü vermeye devam ediyor. Bu 3 puanı rahat bir şekilde alabilmesi için Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı futbol görüntüsünü vermesi lazım. Bugün kazandı ama hiç üretken olmayan bir Beşiktaş ve güveni olmayan bir Beşiktaş sahadaydı."

"Beşiktaş bu oyunu ile tribünleri de çekemiyor"

"Beşiktaş bugün itibari ile Başakşehir ile aynı puanda, Galatasaray'ın 1 puan arkasında yer alıyor. Yarınki maçlar belki de ligin kaderini çizecek. Son derece önemli bir maçta, Beşiktaş'ın böyle oynayacağını zannetmiyordum. Daha dikkatli ve daha arzulu bir Beşiktaş sahada yoktu. Beşiktaş bu oyunu ile tribünleri de çekemiyor."

"Quaresma sahada varsa...."

"Beşiktaş'ın oynaması için, Quaresma'nın oynamadığı maçlarda; pozisyon olarak alternatif oyuncular olmadığını görüyoruz. Quaresma varsa güvenli pas atabiliyorlar."

"Beşiktaş'ın kopmaması adına önemli bir maç oldu"

"Bu maçı bekleyen Alanya ve Beşiktaş değildi belki. Beşiktaş'ın 3 rakibi de bu maçı bekliyordu. Beşiktaş'ın kopmaması adına önemli bir maç oldu. Alanyaspor'un puana ihtiyacı olduğu bir maçtı. İkinci yarı Mbilla'nın oynamamasını anlayamadım. Beşiktaş'ta en çok topla buluşan oyuncular Pepe, Atiba ve Tosic oldu. "

"Babel'de düşme gözüküyor"

"Babel'in ikici yarıda; bireysel özelliklerinde, orta saha ve hücum gücünde form düşüklüğü görüldü. Negredo da öyle! Beklediğimiz futbolu oynamıyorlar."

"Pozisyon üretemeyen bir Beşiktaş vardı"

"Geçen hafta Başakşehir karşısında ezik bir Beşiktaş vardı. Bu hafta da 2-3 pozisyon oldu Alanyaspor karşısında. Bunaltan bir Beşiktaş sahada yok. Tolgay , Beşiktaş adına en aktif oyuncu olup, öne doğru oynayan en başarılı oyuncu. Talisca, Beşiktaş'ın en önemli silahı olmakla beraber, kalitesini takımını öne geçirerek gösterdi."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz