Futbol

Mustafa Denizli, Türk Telekom Arena'da

24 Kasım 2015 Salı 21:02 - Son Güncelleme 24 Kasım 2015 Salı 19:05

Denizli: "Şu an resmi bir sıfat taşımıyorum"

 Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'dan boşalan teknik direktörlük görevi için prensip anlaşmasına varılan Mustafa Denizli, kulüp başkanı Dursun Özbek ile Türk Telekom Arena'da bir araya geldi.

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, gerçekleşen ikili sohbetin ardından görevlilerden stat hakkında detaylı bilgi alan Denizli'nin, daha sonra soyunma odasına indiği, zemini incelediği belirtildi.

Stat bilgilendirme gezisi sırasında kulüp televizyonuna da uğrayan ve burada açıklamalarda bulunan deneyimli teknik adamın, "Yoğun bir gündü. Florya'da kimlerle beraber olacağım? Oradaki insanlarla ilgili bilgi sahibi olmak istedim. Oradan da Türk Telekom Arena'ya geldim" ifadelerini kullandı.

Denizli, fiziki şartları yerinde görmek istediğini belirterek, şunları kaydetti:

"Soyunma odası neresi? Zemin nasıl? Fiziki şartları yerinde görmek istedim. Dolayısıyla iki günü buna ayırdık. Türk Telekom Arena'da dolaşırken, Taffarel'in Madrid'deki açıklamalarını duydum. Mümkün olursa yarın orada olacağım."

Galatasaray için sağlık kontrollerinden de geçeceğini vurgulayan Mustafa Denizli, "Şu an resmi bir sıfat taşımıyorum. İnşallah perşembe günü resmileşecek" şeklinde görüşlerini aktardı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz