Futbol

Ndiaye: "Söylentilere gülüp geçtim"

12 Ekim 2017 Perşembe 17:39 - Son Güncelleme 12 Ekim 2017 Perşembe 17:48

Galatasaray'ın Senegalli oyuncusu Badou Ndiaye, gündeme ve Galatasaray'da geçirdiği günlerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ndiaye, teknik direktör Igor Tudor'un görev verdiği her bölgede oynayabileceğini söyledi.

Sezon başında kendisine ödenen bonservis bedeli nedeni ile tartışma konusu olan Badou N'diaye, eleştirilere performansıyla cevap verdiğini söyledi.

"Söylentilere gülüp geçtim"

Bu tür söylentilerin her zaman olabileceğini belirten Ndiaye, "Ben futboluma, oyunuma konsantre olup bunları bir kenara bıraktım. Söylentilere de gülüp geçtim. Bu konulara enerji harcamak yerine, oyunuma konsantre olarak değerimi gösterdim" dedi.

Galatasaray'a transfer olmadan birçok mevkide forma giydiğini belirten Senegalli oyuncu, "Osmanlıspor'da oynarken 6, 8 ve 10 numaralı bölgelerde oynadım. Hocamız beni nerede oynatmak isterse Elhamdülillah her yerde oynarım." şeklinde konuştu.

Osmanlıspor'da forma giyerken, İngiltere'den de transfer teklifleri geldiğini söyleyen Ndiaye, "Ben burada kalbimin isteğini dinledim ve Galatasaray'a geldim" diye konuştu.

Selçuk İnan ile ilgilide konuşan Senegalli yıldız, "Selçuk 'un büyük bir oyuncu bunu kabul etmemiz gerekiyor ve çok iyi bir oyuncu olduğunu vurgulamam gerekiyor" dedi.

Badou Ndiaye tüm takımların Galatasaray'ı yenmek için sahaya çıktığını sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz