Futbol

"Önceliğimiz takımın şampiyonluğu"

01 Nisan 2015 Çarşamba 15:06 - Son Güncelleme 01 Nisan 2015 Çarşamba 16:56

''Şu anda önceliğimiz takımın şampiyon olması. Seçime daha çok zaman var''

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, yönetim olarak önceliklerinin mayıs ayında yapılacak genel kurul değil takımın şampiyonluk mücadelesi olduğunu söyledi.

GSTV'ye yaptığı açıklamada Spor Toto Süper Lig'de elde edecekleri şampiyonluğun ekonomik getirisine değinen Albayrak, "Yönetime kim gelirse gelsin Galatasaray'a hizmet için gelecek. Şu anda önceliğimiz takımın şampiyon olması. Seçime daha çok zaman var. Takım, şampiyon olursa 15 milyon avro Şampiyonlar Ligi'ne ayak bastı parası alacak. Puan almasak bile 8 milyon avro daha gelecek. Puanlar alırsanız Galatasaray için 80 trilyon lira civarı para ediyor. Biz bunların hesabını yapıyoruz" şeklinde ifadeler kullandı.

Bir forma göğüs reklamının 4 milyon avro veya dolara verildiği bu dönemde, şampiyonlar ligine katılımdan gelen rakamların boyutunun müthiş olduğunu aktaran Albayrak, "Yayın ihalesi yenilendi, alan firma daha çok para verdi. Ülke takımları katıldığı zaman daha çok para alacak. Onun için bizim birinci hedefimiz gecemizi gündüzümüzü ayırmadan Florya" şeklide görüş belirtti.

Kongre üyelerinin kendilerine başarı için oy verdiğini vurgulayan Albayrak, "Şampiyon olacağız ve 4. yıldızı takacağız. 9 maçımız kaldı. Birincisini bu hafta Kardemir Karabükspor ile oynayacağız. Maç gündüz oynanacak. Taraftarlarımıza 'bir rekor kıralım' diyorum. Stadı tıka basa dolduralım ve herkes görsün" ifadelerini kullandı.

Albayrak, İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısında yaşamını yitiren Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'a da Allah'tan rahmet dileyerek, "Bütün Türkiye'nin başı sağolsun. Umarım ülkemizde böyle üzücü olaylar bir daha olmaz" şeklinde mesaj verdi.

AA

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz