Futbol

Önder Özen şok yenilgiyi yorumladı

18 Nisan 2015 Cumartesi 23:41 - Son Güncelleme 19 Nisan 2015 Pazar 01:42

"Yaşanabilecek bütün olumsuz senaryoları gördük."

Kasımpaşa Teknik Direktörü Önder Özen, 5-1 mağlup oldukları Beşiktaş karşısında bütün olumsuzlukları yaşadıklarını söyledi.

Özen, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, rakibin maça golle başladığını, ikinci yarıda da aynı şekilde sonuca gittiğini ve 2 oyuncunun da kırmızı kart gördüğünü dile getirdi.

"Takımı antrenman sahasında 3 kez, sahada ilk kez gördüm"

Ligin en güçlü, çabuk hücuma çıkan ve sonuç alabilen, kırılgan bir takımın zaaflarından çabuk yararlanan ve organize bir takım olan Beşiktaş ile oynadıklarını belirten Önder Özen, "Geçtiğimiz 26 haftadan kalan bazı kötü alışkanlıkların farkındaydık. Takımı antrenman sahasında 3 kez, bugün sahada ilk kez gördüm. Golü erken yedik. Devre sonuna kadar bir pozisyon verdik" dedi.

"Bu sezon 5. kez 5 ve üstünde gol yiyerek maçı bitirdik"

İlk yarı yapmak istediklerini aşağı yukarı gerçekleştirdiklerini belirten lacivert-beyazlı takımın çalıştırıcısı, "İkinci yarıya da gol yiyerek başladık. Motta'nın golü sonrası kırmızı kart geldi. Kırık dökük bir şekilde devam ettik. Bu sezon 5. kez 5 ve üstünde gol yiyerek maçı bitirdik. 2 kırmızı kart, yaşanabilecek bütün olumsuz senaryoları gördük. Mevcut tabloyu değiştirmek için çareler arayacağız" ifadelerini kullandı.

"Beşiktaş'a dair herhangi bir duygu hissetmedim"

Kasımpaşa teknik direktörü olarak ilk maçını futbol genel direktörlüğü yaptığı Beşiktaş'a karşı oynadığının hatırlatılması üzerine Özen, "Konsantre olduğum tek şey takımımdı. Beşiktaşlı oyuncuları daha iyi tanıdığım doğru. Kasımpaşalı oyuncularla 3,5 gün beraber oldum. Beşiktaş'a dair herhangi bir duygu hissetmedim. Kendi fikstürümüz var, ona odaklanmış durumdayız" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz