Futbol

Onur antrenmana çıktı

03 Ağustos 2015 Pazartesi 20:57 - Son Güncelleme 03 Ağustos 2015 Pazartesi 20:59

Trabzonspor, Rabotnicki maçının hazırlıklarına başladı.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Makedon ekibi Rabotnicki'yi sahasında ağırlayacak Trabzonspor, maçın hazırlıklarına başladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, teknik direktör Şota Arveladze yönetimindeki antrenmana, gribal enfeksiyon geçiren Waris ile sakatlığı süren Yatabare katılmadı. Mehmet Ekici ile Bourceanu ise takımdan ayrı koşu yaptı.

Isınma hareketlerinin ardından gruplar halinde dar alanda pas çalışması yapan bordo-mavili takım, daha sonra çift kale maç ile taktik ağırlıklı çalışmayla antrenmanı tamamladı.

Bu arada, sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı çalışan Stephane Mbia ise takımla birlikte ilk defa çalışmalara katılarak çift kale maçta mücadele etti. Hırslı olduğu görülen futbolcu, teknik heyet ve taraftarların beğenisini kazandı.

- Kaleci Onur antrenmanda

Rabotnicki ile yapılan ilk maç öncesi kulüp sportif direktörü Süleyman Hurma ile yaşadığı diyalog sonrası kamptan ayrılan Onur Recep Kıvrak da bugün kente gelmesinin ardından antrenmanda yer aldı.

Antrenmana çıkışı sırasında muhabirlerin "hoş geldin" dediği tecrübeli kaleci, "Hiç gitmedim ki" yanıtını verdi. Takımla koşuya katılan Onur'a, antrenmanı izleyen bordo-mavili taraftarlar da sevgi gösterilerinde bulundu.

Taraftarlar ayrıca teknik direktör Arveladze lehine de tezahürat yaptı.

Öte yandan, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile kulüp sportif direktörü Süleyman Hurma da antrenmanın bir bölümü takip etti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz