Futbol

"Onur'a ceza vermezsek..."

02 Ağustos 2015 Pazar 13:53 - Son Güncelleme 03 Ağustos 2015 Pazartesi 09:01

"Onur'a ceza vermezsek bu kulüpte disiplini sağlamamız mümkün değildir."

Trabzonspor'da Onur Recep Kıvrak krizi sürüyor. Kulüp asbaşkanı Ali Kemal Başaran, "Benim kanaatim, Onur'u süresiz kadro dışı bırakıp cezasını vermezsek bu kulüpte disiplini sağlamamız mümkün değildir. Tabi bu benim kanaatim, yönetimin aldığı bir karar henüz yok" dedi.

Başaran, Trabzonspor Kulübü'nün 48. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen "Kaybettiğimiz Değerleri Anma" etkinliğinde konuştu.

Konuşmasında kaleci Onur'un durumuna değinen Başaran, şunları söyledi:

"Bir son olay yaşadık. Kalecimiz Onur, bizim için gurur vesilesi bir futbolcudur. Onur'u hepimiz çok seviyoruz. Onur bizim her şeyimizdir ama bir insan kulüpte hata yapıyorsa cezası da olmalıdır. Yoksa sporcuları disiplin etmek mümkün olmaz. Antrenörümüz var, menajerimiz var, bir hiyerarşi var. Bir sporcu, başkanın yanında, hocanın yanında saygısızca bir davranışta bulunursa ben derim ki bunun cezası verilmelidir. Bu konuyla ilgili spor kamuoyunun bilmediği yanlar var, kamuoyunda dedikodu gibi tartışılan tarafları da var. Bir gerçek var, biz Onur gibi sporcuyu kaldırıp yerden yere çalmak hakkına sahip değiliz. Biz bu kulüpte yöneticiyiz. Benim kanaatim, Onur'u süresiz kadro dışı bırakıp cezasını vermezsek bu kulüpte disiplini sağlamamız mümkün değildir. Tabi bu benim kanaatim, yönetimin aldığı bir karar henüz yok."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz