Futbol

Orman transferlerin şifrelerini verdi!

24 Kasım 2014 Pazartesi 09:48 - Son Güncelleme 24 Kasım 2014 Pazartesi 11:42

Orman, "Stadyum" programında transfer konusuna önemli açıklamalarda bulundu.

TRT 1'de yayınlanan "Stadyum" programında Ersin Düzen ve Hakan Ünsal'ın sorularını yanıtlayan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, transfer konusunda da önemli açıklamalar yaptı.

"Sağ bek kesin... forvet..."

Orman, "Ara transfer döneminde sağ bek alacağız. Bu transfer yabancı olacak. Belki bir de ileriye dönük yatırım amaçlı forvet mevkiinde bir transfer yapabiliriz" dedi.

Şimdiden gelecek sezonun transfer planlamasını yaptıklarını kaydeden Beşiktaş Başkanı, "Gelecek sezon yapacağımız transferler belli. Çok fazla transfer yapmayacağız. Bir stoper, bir de savunmaya dönük orta saha oyuncusu alacağız" diye konuştu.

Fikret Orman, Beşiktaş ile adı anılan Chelsea'nin deneyimli kalecisi Petr Cech konusundaki soruyu da cevapladı. Orman, "Cech'i almayı düşünmüyoruz. Chelsea ile ortak oyuncu alma fikrimiz var. Altyapıda işbirliği yapacağız" dedi.

"İsim vermedi"

Orman, ısrarlı sorulara karşın transferde ilgilendikleri futbolcuların isimlerini vermekten kaçındı. "İsim verince pazarlık gücümüz düşüyor" diyen Fikret Orman, sezon sonunda sözleşmesi bitecek futbolcuların da durumuna değindi.

Menajer isyanı!

Orman, "Sözleşmesi biten oyuncuların kalmasını istiyoruz. Onlar da Beşiktaş'ta mutllu. Bu konuda görüşmeler başladı. Ancak menajerler 'O takım ilgileniyor, bu takım ilgileniyor' şeklinde haberler çıkartıyor. Olur mu böyle şeyler? Böyle şeyler yanlış, Karşılıklı menfaatlar doğrultusunda oturup konuşacağız" ifadelerini kullandı.

"O olayı kamuoyundan önce biliyordum"

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Gökhan Töre ile Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak arasında Milli Takım kampında geçen "silah çekme olayı" ile ilgili ilk kez konuşan Fikret Orman, "Oyuncumuz ile ilgili çok spekülasyon yapıldı ve çok üzerine gidildi. Gökhan Beşiktaş'ta çok farklılık yaratan bir oyuncu. 'Oyuncuyu nasıl kazanacağız?' yerine, şöyle olmuş, böyle olmuş demek yanlış. Bunun artık bir manası yok. Bu olayı kamuoyundan önce biliyordum. Gökhan çok karakterli bir oyuncu. Takım arkadaşları ve hocaları tarafından da çok seviliyor" dedi.

"Çalhanoğlu için Hamburg'a gittim"

Orman, Hakan Çalhanoğlu'nu da överek milli futbolcuyla ilgili bir itirafta bulundu. Beşiktaş Başkanı, "Hakan Çalhanoğlu'nu çok beğeniyorum. Hakan'ı transfer etmek için çok uğraştık. Onu transfer etmek için ben Hamburg'a gittim. Onu da kazanmak lazım. Hakan Çalhanoğlu'nun bir gün Beşiktaş formasını giymesini çok isterim" şeklinde konuştu. 

"Stadımıza acil ihtiyacımız var"

Yapımı süren Vodafone Arena ile ilgili bilgi veren Orman, "Bu sezonu stadımızda bitirmeyi amaçlıyoruz. Stadın sezon içinde bitme ihtimali var. 15 gün içinde çatının yapımına başlayacağız. Kendi stadımız bize çok acil lazım. En kısa sürede bitirmek istiyoruz" dedi.

Orman'a sürpriz

Bu arada programın sonunda Orman'a bir sürpriz yapıldı. Tesbih tutkunu olan Orman'e bir tesbih hediye edildi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz