Futbol

Orman'dan flaş karar!

22 Eylül 2014 Pazartesi 17:23 - Son Güncelleme 22 Eylül 2014 Pazartesi 17:33

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman: "(E-bilete tepkiler) Bu bir kanun."

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig'de taraftarların e-bilete tepkilerinden dolayı tribünlerin boş kalmasıyla ilgili, "Bu bir kanun. Kanun değişmediği sürece bunların üzerinde yapılabilecek bir şey yok. Kanunu yok saymıyoruz" dedi.

Orman, Beşiktaş Kulübü olarak Güney Marmara bölgesinde çok sayıda dernekleri olduğunu belirterek, "Bursaspor maçı da buna vesile oldu ve Bursa'da dernek başkanlarıyla buluştuk. Beşiktaş'ın menfaatleri doğrultusunda ne yaptık ve ne yapabiliriz onu konuşacağız" dedi.

Bir gazetecinin "Yeni sezon başladı. Taraftarın e-bilete yönelik tepkilerinden dolayı tribünlerin büyük bölümünün boş olduğu gözleniyor. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?" sorusuna Orman, "Bununla alakalı çok ifade verdim. Sizi kırmayayım diye de her seferinde bir şey söylüyoruz. Her seferinde yeni bir gündem çıkıyor. Fakat bu bir kanun. Kanun değişmediği sürece bunların üzerinde yapılabilecek birşey yok. Kanunu yok saymıyoruz" yanıtını verdi.

Orman, "Az önce otelin camından Bursa'da yapımı süren stat inşaatına bakıyordunuz. Sizin de stadın inşaatı devam ediyor. Son durum nedir?" sorusunu ise "Yeni stadımızı inşallah onlardan önce açacağız. Onun gayreti içindeyiz" diye cevapladı.

"3 Takım satın alacağız"

"Beşiktaş'ın menfaatleri için görevdeyiz. Biz oyuncu transfer ederiz. Gerekirse oyuncunun ücretini de biz veririz. Ama o oyuncuyu kendi takımımızda oynatmak için bunu yaparız. Burada gelişsin bizde oynasın, mantalitesi ile hareket ederiz. Avrupa, Türkiye ve Güney Amerika olmak üzere bu 3 yerden 3 takım satın alacağız. Beşiktaş'ın menfaatleri doğrultusunda takımımıza bir şeyler kazandırmaya devam edeceğiz."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz