Futbol

Orman'dan Vida ve Tosic açıklaması

20 Kasım 2017 Pazartesi 22:07 - Son Güncelleme 20 Kasım 2017 Pazartesi 23:03

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Basın Tribünü programında transferle ilgili açıklamalarda bulundu.

Basında çıkan Tosic iddiaları üzerine Orman, "Bana gelmiş bir teklif yok." dedi.

Dinamo Kiev'den Vida'nın transferinin sorulmasıyla ilgili Orman, "Vida ilgilendiğimiz ve beğendiğimiz bir oyuncu. Devre arasında, bakacağız İnşallah. Sezon başında kendisine talip olduk. Ancak rakamlar bir ara çok yüksekti. 10 milyon Euro’dan bahsedildi. Sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalmış bir oyuncuya neden 10 milyon Euro verelim. Bir transfer yaparken bunları göz ardı etmemek lazım. Başka takımlar başka futbolcuları alırken bu rakamları verebilir. Bu durum beni ilgilendirmez. Ben kendi kulübümün durumuna bakarım” şeklinde konuştu.

Talisca'nın durumunu da değerlendiren Orman “Talisca’nın Benfica ile bir yıl daha kontratı var. Önümüzdeki sezon bitiyor. Öyle bir uçuk rakamlar olursa tabi ki alamayız. Zaten oyuncu Beşiktaş’ta oynamak isterse 6 ay sonra sözleşme imzalayabiliriz. Anlaşılabilir bir rakam olursa bu transferler olur yoksa 6 ay beklersiniz bir sezon sonrası için sözleşme imzalarsınız” dedi. 

"Mitrovic çok doğru bir transfer"

Mitrovic çok doğru bir transfer, doğru olduğunu da herkes görecek. Hırvatistan'da Vida ile yan yana oynuyor, bakarsın gelirse Beşiktaş'ta da yan yana oynar.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz