Futbol

''Ortada sıkıntılı bir durum var''

27 Kasım 2015 Cuma 21:55 - Son Güncelleme 27 Kasım 2015 Cuma 20:04

Ertuğrul Sağlam, Kayserispor'un daha iyi mücadele ettiğini söyledi.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Spor Toto Süper Lig'de 2-1 kaybettikleri maçta Kayserispor'un daha iyi mücadele ettiğini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Sağlam, kazanmaya ihtiyaç duydukları maçın önemini futbolcularına hafta boyunca anlatmaya çalıştığını belirtti. Futbolcuları motive edecek atmosferi oluşturduklarını ancak bunun çok azını sahaya yansıtabildiklerini vurgulayan Sağlam, "Bugün daha fazla isteyen, daha fazla mücadele eden ve sahada kavga eden taraf Kayserispor'du. Oyuncularımızda anlayamayacağımız bir isteksizlik hakimdi" diye konuştu.

Ertuğrul Sağlam, mağlubiyet nedeniyle üzgün olduklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Çok üzüldüğümüz ve kabul edemediğimiz bir karşılaşma oynadık. Bugün şartlar ne olursa olsun, yağmur da çamur da olsa bir türlü bunları ortadan kaldırıp, kazanmamız gerekiyordu. Beceremedik, üzgünüz. Biz hep 'iyi bir takımız, iyi bir kadromuz var' dedik ama maalesef bu kaliteyi takım oyunuyla istikrara kavuşturup sonuçlara yansıtamadık. Bu konuda üzgünüz. Kendimizi, 'neyi daha iyi yapabilirdik?' diye sorguluyoruz. Gelinen nokta itibarıyla ortada sıkıntılı bir durum var."

Kayserispor cephesi

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise maçın kaderini duran topların belirlediğini ifade etti.

Karşılaşmanın genelinde üstün tarafın kendileri olduğunu kaydeden Kafkas, şöyle konuştu:

"Oyunun kaderini duran toplar belirledi. Genç bir takımız. Aldığımız puanların 4'te 3'ünü deplasmanlardan getirdik. İçeride maalesef daha maç kazanamadık. Evimizde kaybettiklerimizi dışarıda kazanıyoruz. Oynatmak istediğim futbola oyucularım her geçen hafta daha fazla adapte oluyorlar. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum, Bursaspor'a da bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz