Futbol

Osmanlı kadroyu yeniledi

01 Eylül 2015 Salı 12:26 - Son Güncelleme 01 Eylül 2015 Salı 12:29

Osmanlıspor'da 10 futbolcu kulüpten ayrılırken, 13 yeni oyuncu kadroya katıldı.

Spor Toto Süper Lig'e 6 sezon sonra yeniden "merhaba" diyen Osmanlıspor, yeni sezonda kadrosunda büyük oranda değişikliğe gitti.

PTT 1. Lig'i ikinci sırada bitirerek, Süper Lig'e yükselen başkent ekibi kadrosundaki bir çok oyuncuyla yollarını ayırdı.

Sezona teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ile başlayan Osmanlıspor'da 10 futbolcu kulüpten ayrılırken, 13 yeni oyuncu ise kadroya dahil edildi. Başkent ekibine gelen 13 futbolcunun 9'unun yabancı olması ise dikkati çekti.

Başkent ekibinden ayrılan futbolcuların 5'i PTT 1. Lig, 5'i de Spor Toto 2. Lig ekipleriyle anlaştı.

Ankara temsilcisi, Portekiz ve Romanya'dan ikişer, Hırvatistan, İtalya, Norveç ve Suudi Arabistan'dan ise birer futbolcuyu kadrosuna kattı.

Japon orta saha oyuncusu Takayuki Seto ise Romanya'nın Astra Giurgiu takımından transfer edildi.

Fenerbahçe'de geçen sezon forma giyen Kamerunlu golcü Webo da Osmanlıspor'un renklerine bağladığı isimlerden oldu.

Geçen sezon takımda kiralık oynayan Kerem Şeras ise Kasımpaşa'ya geri döndü.

Osmanlıspor'da ilk transfer döneminde gelen ve giden futbolcular şöyle:

Gidenler (10): Yıldıray Koçal (Altınordu-Kiralık), Ahmet Kesim (Alanya), Caner Arıcı (Alanya), Ercüment Kafkasyalı (Kardemir Karabükspor), Muhammed Reis (Kardemir Karabükspor), Dilaver Güçlü (Balıkesirspor), Ragıp Başdağ (Balıkesirspor), Mehmet Yıldız (Ankaragücü), Samet Göker (Aydınspor), Tugay Kacar (Karşıyaka)

Gelenler (13): Artur Guilherme Gusmao Moraes (Benfica), Tiago Miguel Baia Pinto (Rio Ave), Avdija Vrsajevic (Hajduk Split), Pierre Webo (Fenerbahçe), Andrei Gabriel Torje (Udinese), Papa Alioune Ndiaye (Bodo Glimt), Mehmet Güven (Torku Konyaspor), Hakan Aslantaş (Gençlerbirliği), Takayuki Seto (Astra Giurgiu), Lukasz SzukaLa (Al İttihad), Raul Rusescu (Steaua Bükreş), Uğur Demirok (Trabzonspor-Kiralık), Musa Çağıran (Kardemir Karabükspor)

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz