Futbol

"Oyuncularıma ve kulübümün enerjisine güveniyorum"

15 Ekim 2017 Pazar 19:23 - Son Güncelleme 15 Ekim 2017 Pazar 19:26

 Süper Lig'in 8. haftasında Demir Grup Sivasspor'a sahasında 3-2 mağlup olan Kasımpaşa'nın teknik direktörü Kemal Özdeş, bu sezon sahalarında oynadıkları 4. maçta ilk defa kaybettiklerini belirterek, çok üzgün olduklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Özdeş, kazanarak çıkışa geçmek adına büyük bir beklentileri olduğunu vurgulayarak, "Oyuna iyi başladık. İlk yarının sonunda attığımız 1 golle soyunma odasına girdik. Devre arasında oyuncularıma oyunun 0-0 gibi oynanması gerektiğini söyledim. Yediğimiz ilk gol belki de oyun stratejilerinden biriydi. Top tutma çabamız, top kaybına neden oldu." ifadelerini kullandı.

Yedikleri ikinci golün ardından ofansif bir takımla oynamak zorunda kaldıklarını ve bunun riskler getirdiğini aktaran Özdeş, sözlerini şöyle tamamladı:

"Ofansif kadroyla skoru 2-2'ye getirdik. Üçüncü golü atmanın gayreti içindeyken, kalemizde 3. golü gördük. Bundan dolayı çok üzgünüm. Maçtan sonra oyuncularımda yıkılmışlık vardı. Onlarla konuşma ihtiyacı hissettim. Futbolcularıma, geçen sezonu ve 8. haftanın sonundaki puanımızı hatırlattım. Ligin bitimine 4 hafta kala ilk 6'yı kovalayan bir takım vardı. Oyuncularıma ayağa kalkma zamanı olduğunu söyledim. Kasımpaşa Kulübünün enerjisi ve vizyonu bu sorunları giderecek güçtedir. Ben oyuncularıma ve kulübümün enerjisine güveniyorum." 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz