Futbol

Özdeş mutlu: "İyi oynayarak 3 puan kazandık"

05 Mayıs 2018 Cumartesi 22:50 - Son Güncelleme 05 Mayıs 2018 Cumartesi 22:58

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Trabzonspor'u 5-2 yenenen Kasımpaşa'nın teknik direktörü Kemal Özdeş, zor bir deplasmanda kazandıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Özdeş, şunları söyledi:

"Geçtiğimiz iki hafta kaybetmek belki hedef olarak belirlediğimiz ilk 5'ten bizi uzaklaştırmıştı. Sadece matematiksel bir iddiamız söz konusuydu. Bugün burada oyuna iyi başladık, istediğimiz oyunu oynadık, golü de bulduk. Önde kaybettiğimiz topta arkayı paylaşamamak golü yedirdi. Daha sonra 2 gol bulduk. Attığımız her golden sonra oyunumuz daha da bozuldu. İlk yarı belki de birkaç maçta vermediğimiz kadar pozisyonlar verdik. Devreye de berabere girebilirlerdi, net gol pozisyonlarını değerlendiremediler. Maçın ikinci yarısında topun bir o bir bu kalede olmasının Trabzonspor'un işine geleceğini oyuncularımla paylaştım. Topa sahip olarak oynamak ve takım boyunu kısa tutmak, her iki yöne eşit oynama çabası bizi daha güvenli oynattı. İyi oynayarak 3 puan kazandık. Oyuncularımı kutluyorum, Trabzonspor’a da kalan maçlarında başarılar diliyorum."

Özdeş, Trezeguet'in satın alma opsiyonunun kullanılıp kullanılmayacağına yönelik sorulan soruya ilişkin olarak ise, "Satın alma opsiyonu bizde. Kulübümüz bu opsiyonu kullanacaktır. Süresi daha var" dedi.

Hakem Ümit Öztürk'ün yönetimine ilişkin bir soru üzerine de Özdeş, "İki takım için de tartışılacak kararlar verdi. Ümit hocanın iyi niyetinden asla şüphe etmem. Geleceğin en iyi hakemlerinden biri olacak" diyerek sözlerini tamamladı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz