Futbol

Özdilek: Kazanmayı bildik

11 Şubat 2018 Pazar 21:04 - Son Güncelleme 11 Şubat 2018 Pazar 21:08

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında 2-1 mağlup ettikleri Aytemiz Alanyaspor karşısında oyun olarak beklentilerin altında kalmalarına rağmen galip geldiklerini dile getirdi.

Aytemiz Alanyaspor deplasmanının zor olduğunu ve turuncu-yeşilli takımın Hikmet Karaman yönetiminde sahasında daha ofansif oynayan bir takıma büründüğünü aktaran Özdilek, şunları kaydetti:

"Çok enteresan maç oldu. Çok kötü başladık ama akabinde golü bulduk. Bu bizi rahatlatacak derken çok çabuk gol yedik. 1-1'den sonra oyun dengelendi. Hızlı hücumlardan goller, pozisyonlar bulabileceğimizi maç öncesi konuşmuştuk ve bununla da saha içinde karşılaştık. 2-1'i yakaladık. Tam devreyi bu skorla kapatırken penaltı oldu. Serkan müthiş bir kurtarış yaptı."

Maçın 35 dakikasını 10 kişi ile oynamanın kolay olmadığını vurgulayan Özdilek, puan almanın kendileri için değerli olduğunu ifade etti.

Özdilek, önlerindeki Beşiktaş maçına odaklanacaklarını anlatarak, "Bugün belki oyun anlamında beklentilerimizin altında kaldık ama kazanmayı bildik. Bu maç, önümüzü net görme anlamında kıymetliydi. Her iki takım oyuncularını da futbol adına gösterdikleri doğru mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Biz sadece bir müsabaka kazandık, önümüzde 4 gün sonra bir Beşiktaş maçı var. Ona yoğunlaşacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz