Futbol

Özdilek ve Gedikali'den maç yorumu

30 Ağustos 2014 Cumartesi 00:00 - Son Güncelleme 30 Ağustos 2014 Cumartesi 00:09

Çaykur Rizespor ve Gençlerbirliği teknik direktörleri maçı yorumladı.

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalan Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Mehmet Özdilek, "Futbolun ana kuralı topa sahip olacaksınız. Biz bugün topun peşinde koştuk. 1-1 bu anlamda iyi bir sonuç" dedi.

Özdilek, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, liglerin ilk maçlarının zor olduğunu belirterek, "Bunu bahane olarak söylemiyorum. Kolay değil ritim yakalamak. Maçta beklentilerin çok altında kaldık. Bu kadar beklemiyordum. İlk yarı 45 dakika kayıptı. İkinci yarı değişikliklerle hareketlendik. Rakibin direkten dönen topu ile 2-0 geriye düşebilir, kaybedebilirdik. En azından kazanamıyorsak kaybetmedik" diye konuştu.

Eksiklerin olduğunu kabul ettiklerini ifade eden Özdilek, "15 günlük ara bize yararlı olacaktır. Bazı oyuncular beklentinin çok altında kaldı. Yeni anlayışımızı oturturken gelgitler olacaktır. Bunun ilacı zamandır. Biraz daha çalışmalıyız. eksiklerimizin farkındayız" ifadelerini kullandı.

Takım olma yolunda çalışmaları gerektiğini kaydeden Özdilek, "İlk haftaların günahı olur ama daha çok çalışmalıyız. Futbolun ana kuralı topa sahip olacaksınız. Biz bugün topun peşinde koştuk. 1-1 bu anlamda iyi bir sonuç" şeklinde konuştu.

Gençlerbirliği cephesi

Gençlerbirliği Teknik Sorumlusu Gökhan Gedikali, maçta iki ekibin de iyi işler yaptığını vurgulayarak, "Maçın en önemli pozisyonu verilmeyen gol. Tekrarını seyredeceğiz. Hakem neden o golü vermedi anlamadık. Pozisyona uzaktı" dedi.

Maçta iyi mücadele olduğunu vurgulayan Gedikali, "Her iki ekip de özverili oynadı. Oyuncularımız birbirini tamamlayan genç ve yetenekli bir takım. Gelen seyircilere iyi bir maç izlettik ama bizim açımızdan çok önemli bir pozisyonda 3 puanımız gitti" diye konuştu.

İlhan Cavcav'ın kardeşinin ölmesine rağmen cenazeden sonra maça geldiğini belirten Gedikali, "Başkanımız oyuncularımızla geldi maçtan önce konuştu. Bizim büyüğümüz. Çok duygusal bir andı. Allah başımızdan eksik etmesin" ifadelerini kullandı.

Gedikali, kırmızı-siyahlı futbolcuların maçta çok sarı kart gördüğünü ve bunu araştıracaklarını sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz