Futbol

Özer Hurmacı'dan örnek davranış!

26 Mart 2015 Perşembe 17:54 - Son Güncelleme 26 Mart 2015 Perşembe 18:00

Trabzonspor'lu futbolcu Özer Hurmacı, Akçaabat ilçesinde spor salonu yaptırıyor.

Trabzonspor'un orta saha oyuncusu Özer Hurmacı, Akçaabat ilçesinde spor salonu yaptıracak.

Özer Hurmacı ve eşi Mihriban Hurmacı adına Mevlüt Selami Ortaokulu ile Ağanoğlu İlkokulunun ortak kullanacağı alana yapılacak ve yaklaşık 800 bin liraya mal olacak spor salonunun yapım protokolü, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ile futbolcu Özer Hurmacı ve Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş arasında imzalandı.

İmza töreninde konuşan Vali Öz, "Özer Hurmacı, futbola gurbette başlayıp memleketinde devam eden, profesyonel, saygın ve mesleğini severek yapan güzel bir sporcumuz. Gençler için güzel bir örnek teşkil ediyor. Daha önce bize, memleketinde yarınların başarılı ve zeki gençleri yetişsin diye spor salonu yapma arzusunu dile getirdi. Biz de buna uygun olarak Akçaabat ilçemizde gerekli araştırmayı gerçekleştirerek spor salonunun yapılacağı alanı belirledik" dedi.

Yaklaşık 800 bin liraya mal olacak salonun, çocukların her türlü ihtiyacını karşılayacağını belirten Öz, "Bu salonu güzel ve modern şekilde yaparak eğitim kurumlarımıza kazandırmış olacağız. Bu yatırım gençlerimizin spor alanındaki geleceği için güzel bir hizmet olacaktır. Eğitime ve gençliğe yönelik bu yatırımından, hassasiyetinden dolayı kendilerini kutluyorum. Bundan sonraki spor hayatında da sağlık ve başarılar diliyorum" diye konuştu.

"Çocukluk hayalimdi"

Özer Hurmacı da memleketinde böyle bir yatırım yapmanın çocukluk hayali olduğunu kaydederek, "Birçok spor dalında gençlerin yeteneklerini geliştirmelerine imkan sunmak gibi bir hayalimi memleketimde gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. İnşallah diğer sporcu arkadaşlarımız da bunu örnek alacaktır. Bu, ülkemiz sporu için çok önemli. Oradan yetişecek yeteneklerimiz ülkemizi hem Avrupa'da hem de dünyada temsil edeceklerdir" ifadesini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz