Futbol

Özer Hurmacı'nın göz yaşları!

03 Mayıs 2015 Pazar 21:36 - Son Güncelleme 03 Mayıs 2015 Pazar 21:48

Beşiktaş, puanını 64'e yükselterek Fenerbahçe'den liderlik koltuğunu geri aldı.

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'u deplasmanda 2-0 yenen Beşiktaş, Trabzon'dan lider olarak dönüyor.

Bordo-mavili takım karşısında Demba Ba ve Mustafa Pektemek'in golleriyle kazanıp 3 puanı alan siyah-beyazlılar, puanını 64'e yükselterek dün maç fazlasıyla liderliği kaptırdığı Fenerbahçe'den zirveyi tekrar devraldı.

"Kara Kartallar", Kasımpaşa, Kadremir Karabükspor ve Trabzonspor galibiyetleriyle ligin son 3 haftasında 9 puan alarak şampiyonluk iddiasını sürdürdü.

-Demba Ba 17. gol

Beşiktaş'ın ilk golünü kaydeden Senegalli oyuncu Demba Ba, ligdeki gol sayısını 17'ye çıkardı.

Ligin 27. haftasındaki Kasımpaşa maçında fileleri bir kez havalandırdıktan sonra Kardemir Karabükspor karşılaşmasını boş geçen Senegalli oyuncu, Trabzonsor karşısında yine rakip ağları havalandırarak gol krallığı yarışında iddiasını sürdürdü.

-Özer ağlayarak çıktı

Karşılaşmanın 60'ıncı dakikasında oyundaki yerini Cardozo'ya bırakan bordo-mavili oyuncu Özer Hurmacı, göz yaşlarını tutamadı.

Ağlayarak saha kenarına gelen Özer Hurmacı, yedek kulübesine gitmeyerek soyunma odası koridoruna yöneldi. Koridora girerken formasını çıkaran Özer Hurmacı için tribünler uzun süre tezahürat yaptı ve değişikliğe tepki gösterdi.

Özer Hurmacı-Cardozo değişikliğinin ardından yedek kulübesinin arkasındaki taraftarlar teknik direktör Ersun Yanal'a sözlü tepki gösterdi. Tribünlere dönen ve kendisine bağıran taraftarlara bakan Yanal, daha sonra eliyle hareket yaparak yeniden oyuna yöneldi.

Trabzonspor'da geldiği günden bu yana yeterli performansı gösteremeyen Erkan Zengin de karşılaşmanın ikinci yarısında tribünlerin tepkisini çekti. Bordo-mavili taraftarlar, top ayağına geldiğinde Erkan'ı yuhaladı.

- Sivok, devam edemedi

Maçın 74. dakikasında Fatih Atik ile girdiği ikili mücadelede burnuna darbe alan Tomas Sivok, oyuna devam edemedi.

Sedyeyle ambulansa taşınan oyuncu, hastaneye götürülürken; yerine Atınç Nukan'a oyuna dahil oldu. Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Slaven Bilic de yedek kulübesinden çıkarak pozisyona tepki gösterdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic, son dakikalarda adeta yerinde duramadı. Sık sık yedek kulübesindeki alanı terk eden Bilic, oyuncularına sürekli uyarılarda bulundu.

-Trabzonspor, sahasında yenildi

Ligin ikinci yarısında sahasında oynadığı 6 karşılaşmayı da kazanan Trabzonspor, bu kez kaybetti.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda ikinci yarıda ilk yenilgisini alan bordo-mavililer, bu sezon ise Eskişehirspor maçının ardından ikinci kez sahasından puansız ayrıldı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz