Futbol

Prandelli antrenmana katıldı mı?

27 Kasım 2014 Perşembe 18:43 - Son Güncelleme 28 Kasım 2014 Cuma 03:11

Sarı-kırmızılı takım, Gaziantepspor maçı hazırlıklarına başladı. Prandelli...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nden deplasmanda Belçika'nın Anderlecht takımına 2-0 yenilerek grupta bir maçı kalmasına rağmen Avrupa kupalarına veda eden Galatasaray'da bir numaralı gündem maddesi, teknik direktör Cesare Prandelli'nin gönderilip gönderilmeyeceği... Bu konuda yönetimin karar vermek üzere olduğu ifade edilirken sarı-kırmızılı ekip, Prandelli yönetiminde Gaziantepspor maçı hazırlıklarına başladı.

Durmak yok

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 29 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılı takım, bu maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Prandelli antrenmanda

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Cesare Prandelli yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, Anderlecht'e karşı forma giyen oyuncuların yenileme çalışması yaptığı bildirildi.

Diğer oyuncuların ise gruplar halinde yapılan 5'e 2 top kapma çalışmasının ardından dar alanda çift kale maç oynadığı kaydedildi.

Sarı-kırmızılı takım, hazırlıklarını cuma günü yapacağı antrenmanla tamamlayarak karşılaşma için özel uçakla Gaziantep'e hareket edecek.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz