Futbol

Prandelli'nin yardımcısından ilginç sözler

29 Mayıs 2015 Cuma 10:50 - Son Güncelleme 29 Mayıs 2015 Cuma 11:03

Silvia Berti, "Biz de kalsak bu takımı şampiyonluğa ulaştırırdık" dedi.

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Cesare Prandelli'nin yardımcısından ilginç bir açıklama geldi. İtalyan hocanın yardımcısı ve medya sorumlusu Silvia Berti, "Biz de kalsak bu takımı şampiyonluğa ulaştırırdık" dedi.
Berti, dezavantajlarını ise yerli antrenör ile çalışmamalarına bağladı.

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Prandelli'nin yardımcısı ve medya sorumlusu Silvia Berti, Milliyet gazetesine Galatasaray'ın şampiyonluğunu değerlendirdi.

Hamza Hamzaoğlu’nun önemli bir iş çıkardığını belirten Berti, Prandelli ve yardımcıları olarak kendi aralarında yaptıkları değerlendirmeyi paylaştı.

"Biz de kalsak bu takımı şampiyonluğa ulaştırırdık. Çünkü..."

Kazanılan 4. yıldız için Berti, "Biz de kalsak bu takımı şampiyonluğa ulaştırırdık. Çünkü takımın gücünü biliyorduk ve ekip her geçen gün daha iyiye gidiyordu. Prandelli sezon sonunda ligi ilk sırada bitireceğimizden o zaman da emindi" ifadelerini kullandı.

Yerli yardımcı itirafı

İtalyan teknik ekibin en büyük dezavantajı ise yaptığı analize göre yerli bir yardımcı hoca ile çalışmama olarak belirlendi.

Bu durumu geç fark ettiklerini itiraf eden Silvia Berti, "Türk bir yardımcı hocamız olsaydı oyuncularla daha rahat iletişim kurmamızı sağlardı. Bu konuda sıkıntılar yaşadık" dedi.

"Futbolcular gözyaşlarını tutamadı, Selçuk ve Burak..."

Ayrılık sürecinin duygusal anlara sahne olduğunu dile getiren Berti, "Son akşam yemeğinde bazı futbolcular gözyaşlarına hakim olamadı. Bunların içinde Selçuk ve Burak da vardı" diye konuştu. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz