Futbol

Rizespor'dan 2 maç birden

21 Ağustos 2014 Perşembe 18:57 - Son Güncelleme 21 Ağustos 2014 Perşembe 21:15

Çaykur Rizespor iki ayrı kadroyla 1461 Trabzon ve Pazarspor ile karşılaştı.

Çaykur Rizespor: 0 - 1461 Trabzon: 0

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un, Spor Toto 2. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon ile oynadığı hazırlık maçı golsüz sona erdi.

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde oynanan müsabakaya Çaykur Rizespor, Eray Birniçan, Orhan Ovacıklı, Oboabona, Sezer, Oğuzhan, Kağan, Sylvestre, Sercan, Eren, Tevfik ve Kweuke ilk onbiriyle çıktı.

1461 Trabzon ise Kurtuluş, Oktay, Özkan, Oğulcan, Furkan, Abdulkadir, Savaş (Dk. 55 Yüksel) Okan, Hasan, Ahmet (Dk. 60 Emre) ve Yaser ilk onbiriyle mücadele etti.

Karşılaşmanın 22. dakikasında Çaykur Rizespor, Sercan ile bir penaltı atışından yararlanamadı.

Bir başka kadro Pazarspor ile karşılaştı

Çaykur Rizespor, Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Pazarspor'u hazırlık maçında 3-0 yenmeyi başardı.

Rize Yeni Şehir Stadı'nda oynanan maça Çaykur Rizespor Necati Yılmaz, Koray Altınay, Viera, Giray Kaçar, Ali Adnan, Kıvanç Karakaş, Murat Duruer, Umit Korkmaz, Liban Abdi, Lualua ve Deniz Kadah onbiriyle çıktı.

Pazarspor ise Onur, Hasan, Yıldırımcan, Nuh, Hakan Macit, Cabir, Uğur, Tuna, Serkan, Burhan ve Emre onbiriyle mücadele etti.

Karşılaşmanın ilk yarısı Serkan'ın üçüncü dakikada kendi kalesine attığı golle 1-0 Çaykur Rizespor'un üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıda Çaykur Rizespor'da Viera'nın yerine Cenk oyuna girerken, Pazarspor'da, Onur'un yerine Fethi, Emre'nin yerine Hakan Bulut dahil oldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısında etkili oyun sergileyen yeşil-mavili ekip, Ali Adnan'ın yağından 74. (penaltıdan) ve 84. dakikalarda bulduğu gollerle karşılaşmayı 3-0 kazandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz