Futbol

Rize'de tek hedef galibiyet

21 Aralık 2014 Pazar 12:18 - Son Güncelleme 21 Aralık 2014 Pazar 12:21

Çaykur Rizespor, ligin 14. haftasında Gaziantepspor'la karşılaşacak.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftası kapanış maçında sahasında Gaziantepspor'u ağırlayacak Çaykur Rizespor'da basın sözcüsü Aykut Ferah, kazanmaktan başka çareleri olmadığını, kazanarak lige yeni bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Ferah, yaptığı yazılı açıklamada, ligde son 6 maçta yalnızca bir puan alabildiklerini, iç sahada ise oynadıkları altı maçta hiç kazanamadıklarını ve 3 puan toplayabildiklerini ifade etti.

Ligde hedefe ulaşmak için iç saha maçlarının çok önemli olduğunu vurgulayan Ferah, "İç saha maçlarında aldığımız kötü sonuçlar bizi küme düşme potasının içine itti. Bir an önce bulunduğumuz yerden yukarı çıkmanın gayretini vereceğiz. Bu haftaki rakibimiz Gaziantespor ve onlar da son haftalarda puan almakta zorlanıyor. Gaziantepspor karşısında tek çaremiz kazanmak, kazanıp lige yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

Bu sezon saha ve seyirci avantajını kullanamadıklarını kaydeden Ferah, "Bunda aldığımız kötü sonuçların elbette etkisi var ama taraftarımızın takıma destek olmalarını bekliyoruz. Onların takıma vereceği destek sahadaki mücadele gücümüzü artıracaktır. Pazartesi akşam maçları zordur ama taraftarımızın yeni hocamızla birlikte takımlarına sahip çıkacaklarına yürekten inanıyorum. Gaziantespor maçında onlara çok fazla ihtiyacımız olacak" diye konuştu.

Ferah, Giray Kaçar'ın sarı kart cezalısı olduğunu, Oboabona ve Murat Duruer'in sakatlıkları nedeniyle takımdaki yerlerini alamayacağını sözlerine ekledi.

Karadeniz Temsilcisi'nin Gaziantepspor karşısına Serkan Kırıntılı, Koray Altınay, Sezer Özmen, Viea, Eren Albayrak, Kıvanç Karakaş, Sylvestre, Ümit Korkmaz, Holosko, Deniz Kadah ve Kweuke muhtemel onbiriyle çıkması bekleniyor.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz