Futbol

Rodrigues'den transfer açıklaması

22 Haziran 2018 Cuma 10:58 - Son Güncelleme 22 Haziran 2018 Cuma 11:02

Galatasaraylı Garry Rodrigues ayrılık haberlerini yalanladı. Sarı kırmızılı kulüpte devam etmek istediğini belirten Rodrigues Fatih Terim'in takıma gelişiyle performansını arttırdığını ifade etti.

Garry Rodrigues Hollanda'da konuk olduğu bir programda Galatasaray'da mutlu olduğunu ve sözleşmesini yenilemek istediğini söyledi.

2021 yılında kadar sarı kırmızılılarla sözleşmesi bulunan Rodrigues "Kendimi burada çok iyi hissediyorum. Ailem de İstanbul'u seviyor. Aldığım ücret de iyi. Bu yüzden gitmek istemiyorum" dedi. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı için mutlu olduğunu söyleyen Rodrigues, "Fatih Terim'in göreve gelmesiyle takımın iyi bir hava yakaladığının altını çizdi."

Sol kanatta kendini daha iyi hissettiğini ifade eden Rodrigues "Hocamız benim için bir baba figürü gibi. Onun takımın başına gelmesine çok sevindim. Fatih hocadan sonra performansımda çok ciddi artış oldu" diye konuşu.

Türkiye'de taraftarların çok tutukulu olduğunu belirten başarılı oyuncu "Derbilerde müthiş atmosfer oluyor. Özellikle Fenerbahçe maçlarından önce sosyal medya üzerinden milyonlarca mesaj alıyoruz" dedi.

27 yaşındaki oyuncu Türkiye'de oynayan Hollandalı futbolculardan Donk, Babel, Lens ve Elia ile vakit geçirdiğini de sözlerine ekledi.  

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz