Futbol

Samir Nasri imzayı attı

22 Ağustos 2017 Salı 18:47 - Son Güncelleme 22 Ağustos 2017 Salı 19:02

Samir Nasri'yi kadrosuna katan Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor yıldız futbolcu için imza töreni düzenledi. 2 yıllık sözleşmeye imza atan yıldız futbolcu Antalyaspor'da 13 numaralı formayı giyecek.

Nasri imza töreninde yaptığı açıklamada "Diğer İstanbul takımlarıyla görüşme yaptım ama Antalya'yı tercih ettim. Ali Şafak Öztürk ve vizyonu nedeniyle bu seçimi yaptım.Oyuncu olarak her zaman yeni maceraları seçerim. Güçlü taraftarı olan, tarih yazmak isteyen Antalyaspor tercihim oldu. Burada tarih yazmak istiyorum. Cumartesi sahaya çıkarak kalitemi göstermek için sabırsızlanıyorum'' dedi.

Antalyaspor Kulüp Başkanı Ali Şafak Öztürk ise ''Avrupa'nın birçok büyük kulübü Nasri'nin peşinden koşuyordu ama Antalyaspor oyuncuyu gizlice transfer etti! İşte Samir Nasri, işte bizim vizyonumuz! Biz kimiz? Biz Antalyasporuz!'' ifadelerini kullandı.

Akdeniz temsilcisi şimdiye kadar Salih Dursun, Jeremy Menez, Aydın Karabulut, Maicon, Ruud Boffin, Musa Nizam, Jean-Armel Drole, Johan Djourou ve Samir Nasri'yi kadrosuna kattı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz