Futbol

"Şampiyon olana kadar..."

02 Mart 2015 Pazartesi 21:09 - Son Güncelleme 02 Mart 2015 Pazartesi 21:14

Fenerbahçeli Sow ligde ve dünyada en çok beğendiği oyuncuları açıkladı.

Fenerbahçeli futbolcu Moussa Sow, tek hedeflerinin Süper Lig'de şampiyonluğu elde etmek olduğunu belirterek, "Şampiyon olana kadar bize rahat yok" dedi.

Kulüp dergisinde yer alan röportajında, şampiyonluk hedefi doğrultusunda goller atarak takımına katkı sağlamak istediğini anlatan Senegalli forvet, taraftar desteğinin de takıma güç kattığını vurguladı.

Sarı-lacivertli taraftara seslenen Sow, "Bizi desteklemeye devam etsinler. Unutmasınlar ki stat dolu olduğunda biz sahada 12 kişi oluyoruz. Onların desteğini alınca, hedeflerimize ulaşma yolunda, kendimizi kesinlikle daha güçlü ve daha iyi hissediyoruz. Sezon sonunda hedeflerimize birlikte ulaşmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de üçüncü sezonunu geçiren Senegalli futbolcu, sarı-lacivertli takımı tercih ettiğine bir gün bile pişman olmadığını kaydederek, "Her gün 'Allah'a şükürler olsun iyi ki Fenerbahçe'ye gelmişim' diyorum. Başarılar, kupalar, şampiyonluklar kazandığım ve içerisinde bulunmaktan son derece keyif aldığım bir kulüpteyim. Bu kulüpte kendimi iyi hissediyorum ve bu kulübe katkıda bulunabildiğime inanıyorum. Umarım takımımla beraber daha güzel başarılara da imza atarız. Her başarı yenisini getirir; benim de tek isteğim budur" değerlendirmesini yaptı.

Sow, Süper Lig'de takım arkadaşları Caner Erkin ve Egemen Korkmaz'ın yanı sıra Beşiktaş forması giyen Demba Ba ile Galatasaraylı futbolcu Burak Yılmaz'ın, Avrupa'da da Cristiano Ronaldo ve Arda Turan'ın futbolunu beğendiğini bildirdi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz