Futbol

"Şampiyonlar Ligi'nde bedel ödedik"

19 Temmuz 2018 Perşembe 16:08 - Son Güncelleme 19 Temmuz 2018 Perşembe 16:31

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, takımın son durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Gündemde olan konulara açıklık getiren Güneş, Fabri'nin takımda kalıp kalmayacağı ile ilgili "Fabri giderse, sattığımız kadar paraya kaleci alacaksak ben bunu istemem. Benim gündemimde kaleci değişikliği yok ama diyelim ona iyi para veriyorlar ve o da gitmek istiyor. O zaman benim yapacağım bir şey yok." dedi. 

"Kimi istiyorsun diye soruyorsan Suarez'i, Messi'yi isterim derim"

 "Giden oyuncuların gitme sebepleri ekonomi ile ilgili. Şartlar itibariyle satıp, oyuncu alıp transfer yapıyorsunuz. Lens, Negredo, Babel'e iyi para verseler, belki şu anda burada olmayacaklardı. Kimi istiyorsun diye soruyorsan Suarez'i, Messi'yi isterim derim. Kaleci olarak da en iyisini isterim."

"Negredo, Vagner, Mustafa'yı tutarsak, bunların ikisi kadroya giremeyecek"

"Negredo oynamayıp da, en yüksek parayı alıyorsa, hem oyuncular, hem kulüp rahatsız olur. Negredo, Vagner, Mustafa'yı tutarsak, bunların ikisi kadroya giremeyecek. O zaman bu çocuklara haksızlık olur."

"Tosic gittiği zaman gitmesini istemedim"

"Tosic gitti, Mitrovic gitti. Pepe kaldı. Vida ne olacak? Gelirse ona göre stoper alacak ama gelmezse iki stoper almamız gerekecek. Bekleyeceğiz. Tosic gittiği zaman gitmesini istemedim. Ama bir talep var ve kendisi de gitmek istiyordu. Tosic o gün gitti, arkasından şimdi Vida gitti. Opsiyonu da vardı zaten."

"Forvetteki arkadaşlarımızın katkısı az olduğu için tartışıldılar"

"Geçen sene diğer takımlardan kötü oynamadık. En fazla pozisyona giren takımız ama gol atamadık. Babel ve Talisca bizim en golcülerimizdi. Bunu kötülemek için söylemiyorum, forvetteki arkadaşlarımızın katkısı az olduğu için tartışıldılar zaten. Orada sıkıntı olabiliyor, bunlar çözmemiz gereken sorunlar. Hücumda sayısal bir fazlalık var, defansta sayısal bir azlık var, onun dışında bir sorunumuz yok."

"Vida giderse UEFA maçına stopersiz çıkacağız"

"Forvette Larin, Negredo, Larin, Love, Mustafa var. Geriye baktığımızda kampta hiç stoper yok. Vida'nın transfer gündemi var. Eğer giderse, UEFA maçında o mevkiinin oyuncusuyla çıkamıyoruz. Necip, Medel, Fatih'ten ikisi oynayacak."

"Şampiyonlar Ligi'nde bedel ödedik"

"Bizim geçen sene transfere bağlı sıkıntılarımız vardı. Şampiyonlar Ligi'ni ön plana aldık, o dönem lig maçlarımız da vardı. Buna bağlı değişikliklerimiz oldu ve ligde bekleneni veremedik. 21 puan kaybettik ama Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıktık. Bir bedel ödedik orada."

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz