Futbol

Şampiyonluk kutlamasına gölge düştü!

02 Haziran 2015 Salı 11:52 - Son Güncelleme 02 Haziran 2015 Salı 14:48

Galatasaray'da şampiyonluk kutlaması sırasında alınan karar tartışılıyor.

Galatasaray’da şampiyonluk kutlamalarına gölge düştü. Takımın başarısında rol oynayan yöneticiler Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst'ün tören için kurulan sahneye çıkarılmaması tepki çekti.

Gelişme üzerine iki yönetici, Sportif A.Ş'deki görevlerinden istifa etti. Ali Dürüst, "Bizim almış olduğumuz mesaj, bizim bu istifayı vermemiz gerektiğini gösterdi" ifadelerini kullandı.

Galatasaray 20’inci şampiyonluk ve 4’üncü yıldızını coşkuyla kutladı. Tören alanından yansıyan görüntüler sevince gölge düşürdü. Şampiyonluk mücadelesinde takıma öncülük eden eski yöneticiler Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst sahnede bulunmuyordu. Oysa Abdurrahim Albayrak, Florya’dan yola çıkan otobüste, futbolcularla birlikteydi.

Türk Telekom Arena'da ise Galatasaray Yönetim kurulu üyeleri, alınan karar gereği törende sahaya çıkmadı.
Yeni başkan Dursun Özbek, madalya takmak için sahneye çıktı ve konuşmadan ayrıldı.

Albayrak: "Bu benim kaderim"

Sezonun büyük bölümünü futbolcularla geçiren Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak uygulamaya sert tepki gösterdi. Albayrak, statdaki töreni izlemedi ve salonda arkadaşlarıyla sohbet etti. Yakınlarına, "Bu benim kaderim" diyerek, yaşadığı hayal kırıklığını ifade etti.

Dürüst: "Keşke sahneye birlikte çıksaydık"

İki yöneticinin tepkisi açıklamalarla sınırlı kalmadı. Galatasaray Sportif A.Ş'deki görevlerinden de istifa ettiler.

Kendilerine "sahneye çıkmayın" diyen Özbek'in bu kurala kendisinin uymadığını vurgulayan Ali Dürüst, "Bizim almış olduğumuz mesaj, bizim bu istifayı vermemiz gerektiğini gösterdi. Dursun Özbek'i sahnede görünce şaşkınlık yaşamadık fakat 'keşke haberimiz olsaydı, birlikte çıksaydık sahneye" ifadelerini kullandı.

Yarsuvat  ve Melo'dan da tepki geldi

Görevi devreden başkan Duygun Yarsuvat ve futbolcu Melo da yaşananlara tepki gösterdi.
Yarsuvat, "Onların emeğinin değerlendirilmemesi nazik olmadı" derken Brezilyalı yıldız da "Onlar da törende olmalıydı, çok üzüldüm" ifadesini kullandı.

Kupa finalinde de yoklar

Bu arada Abdurrahim Albayrak ile Ali Dürüst’ün, Bursa’da oynanacak Türkiye Kupası final maçını da izlemeyeceği öğrenildi.
 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz