Futbol

Sergen Yalçın bombaladı

16 Eylül 2014 Salı 00:28 - Son Güncelleme 16 Eylül 2014 Salı 00:36

Yalçın, Beşiktaş-Ç.Rizespor maçı sonrasında önemli açıklamalar yaptı.

Sergen Yalçın, Beşiktaş'a oyuncu transfer eden menajer Ahmet Bulut'a çarpıcı eleştiriler yöneltti. 

TRT Spor'da yayınlanan "Futbol Arenası" programının yorumcusu eski Beşiktaş futbolcusu Sergen Yalçın yine çok konuşulacak değerlendirmelerde bulundu.

"Guti gibi transferlerde Beşiktaş'ın başını yakan menajerlerdir"

"Bulut'un listesinde sağ bek yoktu. Beşiktaş'ı dibe iten Yıldırım Demirören'dir. Guti gibi transferlerde Beşiktaş'ın başını yakan menajerlerdir" diyen Sergen Yalçın,

"Fikret Orman ile Ahmet Nur Çebi'nin arasını bozmaya çalışıyorlar. Fikret Orman transfer işlerine girmesin. Çok şey biliyorum ama söylemeyeyim şimdi. Yalçın Ayhan transferi tam bomba. Çocuğu rezil ettiler. Biri alıyor, diğeri almıyor. Hocaya sormadan transfer yapılıyor. Bazı futbolcuların kronik sakatlıkları var. Başta Demba Ba. Chelsea'da oynarken antrenmanlara çıkmayan bir oyuncuymuş, bize gelen bilgi böyle" dedi.

"Sosa'nın arka adalesinde sıkıntı varmış"

Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın yeni transferi Sosa ile ilgili de çarpıcı bir iddia ortaya attı. Yalçın, "Ukrayna'da durumu bilen bir arkadaş bana mesaj attı. Sosa'nın sanırım arka adalesinde sıkıntı var. Geçen sene de varmış. Biz de Sosa oynamayınca 'Acaba mı?' diyoruz. Bu doğru mu?" şeklinde konuştu. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz