Futbol

Sergen Yalçın'ın babası toprağa verildi

31 Mart 2015 Salı 18:58 - Son Güncelleme 31 Mart 2015 Salı 19:20

Sergen Yalçın'ın babası Özer Yalçın, son yolculuğuna uğurlandı.

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın vefat eden babası Özer Yalçın, Kilyos Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Yalçın'ın cenazesi için Kilyos Merkez Camisi'nde ikindi vakti cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Yalçın ailesi ve yakınları ile spor, iş ve sanat dünyasının önemli isimleri katıldı.

Medicana Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Tayfur Havutçu, siyah-beyazlı kulübün eski genel menajeri Sinan Engin, Medicana Sivassporlu futbolcu İbrahim Toraman, eski milli futbolcular Rıdvan Dilmen, Tanju Çolak, Müjdat Yetkiner, Tümer Metin ve Hakan Ünsal gibi spor dünyasının tanınmış simaları, Sergen Yalçın'ı yalnız bırakmayanlar arasındaydı.

Yaklaşık 10 aydır İstanbul'da tedavi gören Özer Yalçın sabaha doğru vefat etmişti. Yalçın'ın naaşı Kilyos Mezarlığı'nda defnedildi.

Beşiktaş ve Sivasspor'dan Sergen Yalçın'a başsağlığı mesajı

Beşiktaş Kulübü, babası vefat eden Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'a başsağlığı mesajı yayımladı.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan mesajda, "Unutulmaz futbolcularımızdan ve Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın babası Özer Yalçın'ın vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verildi.

Medicana Sivasspor Kulübü de teknik direktör Sergen Yalçın'ın babası Özen Yalçın'ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.

Kulübün internet sitesinde yer alan mesajda, "Teknik direktörümüz Sergen Yalçın'ın babası Özen Yalçın'ın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Özen'e Yüce Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına, sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz" ifadeleri kullanıldı.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz