Futbol

Sergen'den Oğuzhan'a ağır eleştiri

30 Ağustos 2014 Cumartesi 22:52 - Son Güncelleme 31 Ağustos 2014 Pazar 01:03

"Futbol Arenası" yorumcusu Beşiktaş'ın yıldızı için "Beğenmiyorum" dedi.

TRT Spor'da yayınlanan "Futbol Arena"nın yorumcuları Sergen Yalçın ve Erman Toroğlu daha ilk programda çok konuşulacak açıklamalarda bulundular.

Programın sunucusu Göktuğ Sevinçli, Beşiktaş'ın '10 Numara' transferi için gündeminde olan Jose Sosa ile sorusuna Sergen Yalçın, Oğuzhan Özyakup'un performansına değinerek yanıt verdi.

"Ben Oğuzhan'ı çok beğenmiyorum"

Yalçın, "Oğuzhan'ın kendisini biraz daha geliştirmesi lazım. Bu kadar ise Beşiktaş'ın işi zor. Ben Oğuzhan'ı çok beğenmiyorum. Veli ve Necip gibi olmamalıdır. Beşiktaş'ta maçı kazandıracak adama ihtiyaç var. Zor maçlarda öne çıkacak biri lazım. Çıkmayınca maçı Arsenal kazanıyor. O pozizsyonda Alexis Sanchez Beşiktaş'ta olsa turu Arsenal değil Beşiktaş kazanırdı" dedi. 

Erman Toroğlu ise Beşiktaş'ın Avrupa arenasında tecrübesinin az olduğunu ifade ederek, "Galatasaray'ın lig maçlarındaki maçlarına baktığımızda, 'bu rezalet, Avrupa'da yapamaz' diyoruz. Ama Galatasaray çıkıp Avrupa maçlarında çok iyi oynuyor. Galatasaray ligde kötü olurken Avrupa'da farklı oynuyor" diye konuştu.

"Daha ilk haftadan söylüyorum Mersin'in ligde işi zor"

Beşiktaş'ın deplasmanda konuk olduğu Mersin İdmanyurdu ile ilgili çarpıcı bir yorum yapan Sergen Yalçın, "Mersin lig takımlarının çok gerisinde. Daha 1. haftadan söylüyorum; Mersin ligde çok zorlanacak" dedi.

Erman Toroğlu, ise PTT 1. Lig'den Süper Lig'e çıkan takımların kadrolarını dağıttığına işaret ederek, "Süper Lig'e çıkınca o kadroları ile devam etmiyorlar. Kadrosunu koruyanlar Süper lig'de daha iyi gidiyor. Akhisar Belediyespor buna iyi bir örnek" yorumunu yaptı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz