Futbol

Şimdi de ülkesinden istiyorlar

19 Aralık 2014 Cuma 09:17 - Son Güncelleme 19 Aralık 2014 Cuma 09:37

G.Saraylı Alex Telles'e Juventus'un ardından bir takım daha talip oldu.

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Alex Telles'e İtalyan ekibi Juventus'un ardından ülkesinin takımı Flamengo'nun da Telles'i transfer etmek istediği öne sürüldü. 

Flamengo Teknik Direktörü Vanderlei Luxemburgo, kulüp yöneticileriyle yaptığı görüşmede, Alex Telles'in transfer edilmesini istedi. Eski Fenerbahçe kaptanı Alex de Souza'nın, 'Çalıştığım en iyi teknik adam' dediği Luxemburgo, kendisinin Gremio'dan eski öğrencisi olan Telles konusunda ısrarcı olduğunu bu görüşmede dile getirdi. Takımdan ayrılan sol bek, Joao Paulo'nun boşluğunu Galatasaray'ın 22 yaşındaki sol bekiyle doldurmak isteyen deneyimli çalıştırıcının talebi üzerine çalışmalar başladı. Önceliğin kiralama üzerine verileceği transfer çalışmaları içerisinde, Brezilyalı idarecilerin sarı-kırmızılı takımdan oyuncuyu isteyecekleri belirtildi.

Daha önce de Juventus istedi

Abdurrahim Albayrak Telles'e bir takımdan teklif geldiğini doğrulamış, o takımında juvantus olduğu iddia edilmişti. Ancak Galatasaraylı yöneticiler şampiyonluk yolunda bu futbolcuya ihtiyaçları olduğunu belirterek transferine olumsuz yanıt verdikleri belirtilmişti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz