Futbol

"Sinir uçları tahrip olmuş bir Karabükspor var"

24 Nisan 2018 Salı 21:26 - Son Güncelleme 24 Nisan 2018 Salı 21:28

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, "Zaten yeterince kazaya uğramış bir Kardemir Karabükspor var. İnşallah fiziki rahatsızlıklar yaşamadan, en az hatayla tamamlayacağımız bir sezon olsun arzusundayız." dedi.

Ünal Karaman, Çamlık Spor Tesisleri'nde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kazasız belasız bu sezonu bitirmek istediklerini söyledi.

Kardemir Karabükspor'un istediği sonuçları alamamış bir takım olduğunu ifade eden Karaman, "Uzun zamandır sinir uçları tahrip olmuş bir Kardemir Karabükspor var. Maddi anlamda istediklerine ulaşamamış bir Kardemir Karabükspor Futbol Takımı mevcut. Sezon sonunu kazasız belasız bitirmek hepimizin beklentisi. İnşallah seneye bizi arzu ettiğimiz hedeflere taşıyabilecek iskeleti, mevcut kadro içerisinden oluşturabileceğimiz kadar oluşturup, gerekli takviyelerle beraber gelecek sezonun hazırlığını yapmaya gayret gösteriyoruz." diye konuştu.

Ligde son dört haftalık süreç içerisinde en az pozisyon veren takım olduklarını savunan Karaman, "Bazen düştün mü her şey üstüne üstüne gelir. Biz onları ayağa kaldırmaya gayret gösteriyoruz. Bu emeği veren, alın teri döken insanların da evlerine mutlu bir haberle, skorla gitme gibi bir beklentileri var." ifadelerini kullandı.

- Göztepe maçı hazırlıkları başladı

Kırmızı-mavili ekip, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında 27 Nisan Cuma günü deplasmanda yapacağı Göztepe maçının hazırlıklarına başladı.

Çamlık Spor Tesisleri'nde teknik direktör Karaman yönetiminde yapılan idmanda futbolcular, kondisyon çalışmalarının ardından yarı saha çift kale maç oynadı.

İdmana sakatlığı bulunan Alexe katılmazken, Kage, Traore, Skulason ve Ferhat Görgülü takımdan ayrı koştu.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz