Futbol

Sivasspor 3 puan istiyor

30 Eylül 2014 Salı 17:41 - Son Güncelleme 30 Eylül 2014 Salı 17:46

Ziya Erdal: "Gençlerbirliği maçına iyi hazırlanıp, 3 puanı almak istiyoruz"

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında sahasında Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, top kapma ve pas çalışmasıyla başladı. İdman, koşunun ardından istasyon çalışmasıyla devam etti.

Ahmet Aras'ın koşuyla Batuhan Karadeniz ve Burhan Eşer'in yürüyüşle tamamladığı antrenmana, soğuk algınlığı geçiren Aatif Chahechouhe ile hafif sakatlığı bulunan kaleci Ertuğrul Taşkıran katılmadı.

Türk Kızılayı Sivas Şube Başkanlığı Kadın Kolları'nın organizasyonuyla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar, tesisleri ziyaret ederek, Carlos ve futbolcularla fotoğraf çektirdi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Aykut ve Türk Kızılayı Sivas Şubesi Kadın Kolları Başkanı Şenay Bilici Yiğci de çocukları yalnız bırakmadı.

Bir taraftar, Galatasaray maçında eliyle 6 rakamını gösterdiği için sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini çeken sol bek Ziya Erdal'a çiçek verdi.

Erdal, antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Gençlerbirliği maçının kendileri için önemli olduğunu belirterek, "Bayram günü, inşallah, güzel bir maç olur. Hem 3 puan alırız hem de bayrama mutlu gireriz. Sivas halkına iki bayramı birden yaşatırız. Gençlerbirliği maçına iyi hazırlanıp, 3 puanı almak istiyoruz" diye konuştu.

Galatasaray maçında eliyle "6 rakamı" yapması

Galatasaray maçında eliyle yaptığı "6 rakamı" için sarı-kırmızılı taraftarların kendisine gösterdiği tepkinin sorulması üzerine Erdal, "Bildiğiniz gibi maçtan sonra verdiğim demeçte yanlış anlaşıldım. Konu farklı yerlere çekildi. Ben Sivas'ta büyüdüm, yaşadım, ailem de Sivas'ta köyde yaşıyor. Ben Sivassporluyum, futbola bu forma altında başladım, inşallah da bu forma altında bırakacağım" diye konuştu.

Erdal, kırmızı-beyazlı taraftarların ve Sivas halkının kendisinin yanında olduğunu da sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz