Futbol

Sivasspor'da Eskişehirspor maçı hazırlığı

31 Mart 2015 Salı 17:20 - Son Güncelleme 31 Mart 2015 Salı 17:26

Sivasspor, Eskişehirspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Medicana Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Eskişehirspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın babasının vefatı nedeniyle yardımcı antrenör Tamer Tuna yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, pas çalışmasının ardından açma germe hareketleriyle devam etti.

Antrenman, milli takımlarda bulunan Aatif Chahechouhe ve Ümit Kurt ile sakatlığı süren Manuel Da Costa'dan yoksun gerçekleştirildi.

Gole dönük orta saha oyuncusu Burhan Eşer, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, teknik direktör Sergen Yalçın'ın babasının vefat etmesi nedeniyle takım olarak üzüntülü olduklarını söyledi.

Eşer, Yalçın'a başsağlığı diledi.

Eskişehirspor maçının her iki takım için de zor geçeceğini belirten Eşer, "Galip gelen takımın alt sıralardan tamamen kurtulacağını düşündüğümüz bir karşılaşma. Onun için Eskişehir'e 3 puan için gidiyoruz. Eskişehir her zaman zor bir deplasmandır, bunun farkındayız. Milli takım arası oldu ve maça yoğun bir şekilde hazırlandık. Eskişehir deplasmanından 3 puanla gelmek istiyoruz" dedi.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz