Futbol

Sivok ve Frei'dan Bursa yorumu

21 Eylül 2014 Pazar 01:08 - Son Güncelleme 21 Eylül 2014 Pazar 02:33

Beşiktaş, bu hafta Bursaspor'a konuk olacak. Siyah-beyazlı futbolcular iddialı.

Beşiktaş'ın Çek futbolcusu Tomas Sivok, Bursaspor ile 22 Eylül Pazartesi günü oynayacakları lig maçının zor geçeceğini ancak galip gelmek istediklerini söyledi.

Sivok, BJK TV'ye yaptığı açıklamada, Bursaspor ile çok zor bir karşılaşma oynayacaklarını belirterek, "Bursaspor ile oynadığımız maçlar her zaman zor oluyor. Zaten ligde kolay deplasman kalmadığını söyleyebiliriz. Mersin İdmanyurdu ile oynadığımız maç da kolay olmadı. Bütün takımlar kendi sahasında çok iyi oynuyorlar" dedi.

UEFA Avrupa Ligi'nde Asteras ile oynadıkları maçtan sonra fazla dinlenme şansı bulamadıklarını kaydeden Sivok, "Ancak 3 kulvarda devam etmek ve başarılı olmak istiyorsak, bunu bir şekilde çözmemiz lazım. Şu andaki durumumuz gayet iyi. Bursaspor'a karşı galip geleceğimize inanıyorum. Böyle zor karşılaşmada önceliğim gol atmak değil. Takım olarak birinci önceliğimiz, bu maçtan galibiyetle ayrılmak ve yolumuza devam etmek" diye konuştu.

Çek futbolcu, sezon öncesinde takımda atmosferin çok çok iyi olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

"Sezon içinde kötü skorların arka arkaya gelmesiyle bunun bozulabildiğini söyleyebiliriz. Ancak şu anda takımımız içinde oynasın veya oynamasın, atmosferi bozacak kimse yok. Çok çok iyi bir ekiple beraberiz. Şu andaki atmosferimiz durum ne olursa olsun bozulmayacaktır. Ancak bir yandan da içerideki ortamın en iyi olması için güzel skorların da gelmesini sağlamamız lazım. Güzel skorlar geldikten sonra içerideki hayat her zaman çok güzel olur."

Siyah-beyazlı futbolculardan Kerim Frei Koyuncu da BJK TV'ye yaptığı açıklamada, Bursaspor maçında 3 puan almak istediklerini dile getirerek, "İki beraberlikten sonra buna ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Takım olarak gayet iyi durumdayız. Bunu bu şekilde sahaya yansıtmaya devam edersek, hem Bursaspor'u yeneceğimizi hem de sezonun devamında iyi skorların geleceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz