Futbol

Sivok'un son durumu

03 Mayıs 2015 Pazar 23:12 - Son Güncelleme 04 Mayıs 2015 Pazartesi 10:01

Mete Vardar Trabzonspor maçı sonrası Sivok'un son durumu hakkında bilgi verdi.

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'u rakip sahada 2-0 yenen Beşiktaş'ın yönetim kurulu üyesi Mete Vardar, iyi bir mücadele ortaya koyduklarını söyledi.

Müsabaka sonrası stat çıkışında açıklamalarda bulunan Mete Vardar, Trabzonspor deplasmanı her zaman için zorlu olduğunu belirterek, "Bugün çok iyi bir maç seyrettik ve sonunda da 2-0 kazandık. Önümüzdeki hafta Gaziantepspor'la yine çok önemli bir karşılaşma oynayacağız" dedi.

Her iki takım için de 3 puanın önemli olduğunu bir müsabakaya çıktıklarını dile getiren Vardar, "Ligin son döneminde böyle bir futbolu gözetiyor olmamız, açıkçası çok daha keyif verdi. Ben oyuncuları gerçekten kutluyorum. İnşallah lig bitince onlar için daha özel şeyler söyleyeceğim. Çünkü onlar her şeyi hak ediyor'' diye konuştu.

Vardar, 25 kişilik bir kadroları olduğunu da vurgulayarak, ''Arkadaşlarımız birbirlerine sıkı bir şekilde sarılmış durumda. Onları kutluyorum. Mükemmel bir maç oynadılar'' ifadelerini kullandı.

"Sivok'un burnunda kırık yok"

Mete Vardar, maçta aldığı darbe nedeniyle hastaneye kaldırılan Tomas Sivok'un burnunda kırık olmadığını söyledi.

Sivok'un sağlık durumuyla ilgili yöneltilen bir soru üzerine Vardar, "Çok şükür burnunda kırık yok ama suratı iyi değil. Konya'daki maçımızda Mustafa aynı talihsizliği yaşamıştı. Sivok biraz önce hastaneden geldi" dedi.

Demba Ba: ''Trabzon'da maç oynamak her zaman zordur''

Siyah-beyazlı oyuncu Demba Ba, Trabzon'da maç oynamanın her zaman çok zor olduğunu belirterek, ''Trabzonspor'un çok duygusal ve tutkulu bir taraftarı var. Trabzonspor çok güçlü de bir takım ama biz çok iyi yardımlaştık ve kazanmayı başardık'' diye konuştu.

Çoğu oyuncu gibi kendisinin de yedek kalmaktan hoşlanmadığını işaret eden Demba Ba, ''Defansta ekstra bir yabancı oyuncuya ihtiyaç vardı. Takım için bunu gerekli olduğunu anladım ve gerekeni yaptım. Geleceği şu anda Biliç göremez. Geleceği görecek tek kişi Allah'tır. Belki 10 gol atarım şampiyonluk gelmez, belki bir gol atarım şampiyonluk gelir. Onu Allah bilir'' diye konuştu.

Trabzonspor taraftarlarının Demba Ba diye bağırmasıyla ilgili olarak ise, ''Güzel bir şarkı ve o yüzden bu şekilde bağırdılar'' ifadesini kullandı.

Beşiktaşlı futbolcu Tolgay Arslan ise takım olarak iyi oynadıklarına dikkati çekerek, ''Kendimi baskı altında hissetmedim. İyi maç oynadık ve iyi de performans gösterdik. Önümüzde Gaziantepspor maçı var ve onu da almamız lazım'' şeklinde görüş belirtti.

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz