Futbol

"Şoktayım! Başka bir statta oyna..."

18 Eylül 2014 Perşembe 22:14 - Son Güncelleme 18 Eylül 2014 Perşembe 22:30

Beşiktaş yöneticisi Ahmet Türkmezgil, Asteras beraberliğini değerlendirdi.

UEFA Avrupa Ligi'nde grup maçlarına evinde beraberlikle başlayan Beşiktaş'ta gündem yine stat... Beşiktaş yöneticisi Ahmet Türkmezgil, "Başka bir statta oynayabiliriz. Bu konu araştırılıyor" dedi.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Yunan ekibi Asteras ile oynan maça, Beşiktaşlı taraftarlar geçen hafta Spor Toto Süper Lig'de oynanan Çaykur Rizespor maçında olduğu gibi yine ilgi göstermedi. Olimpiyat Stadı'nın büyük bölümü boş kalırken, karşılaşmayı 10 bine yakın sporsever izledi.

Öte yandan yoğun yağmur nedeniyle sahanın zemini de oldukça ağırlaştı.

"Şoktayım"

1-1 biten karşılaşma sonrası açıklamalar yapan Beşiktaş yöneticisi Ahmet Türkmezgil, "Ben de şoktayım. Arkadaşlar, 'grup maçı 1 puan iyidir' dedi. Ancak şu ağır sahada kaçan gollerden sonra son dakikada yediğimiz gol, Beşiktaş adına üzücü oldu. Orada kazanarak telafi ederiz inşallah, söylenecek fazla bir şey yok" dedi.

 "Başka bir statta oynayabiliriz, araştırılıyor"

Türkmezgil, Beşiktaş'ın başka bir statta oynayıp oynayamayacağı sorusuna ise "Başka bir statta oynayabiliriz. Bu konu araştırılıyor, bakılıyor her zaman. Kendi sahamıza geçene kadar başka bir statta oyanabiliriz. Stat meselesi her zaman gündemimizde olan bir konu" cevabını verdi. 

Sıradaki Haber
Üst kutu 6
Yükleniyor lütfen bekleyiniz